Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür🙏🙏
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.🙏🙏🙏🙏
🙌 tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bol bol dinlen ve progestanın dozunu arttır. 3 günde 1 pruloton depot ve prolutex iğne sabah akşam . Progesteron düzeyini oldukça arttırır. Vajinal kullanılan progesteronın çoğu dışarı çıkıyor. Etkisi fazla olmuyor. Dr.umun açıklaması bu yönde oldu bana. Hiç vajinal fitil kullanmadım direkt s/a iğne

Kizlaaar sonucum 4110 🙈😱
Aaaaaayyyyyyyy 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰Okuduğumda işl verdiğim tepki elimi ağzıma götürüp gülmek olduu 🥰🥰🥰🥰Canımmmmmm ne kadar sevindim anlatamam 🙏🙏🙏🙏🙏Allh kaldıramayacağı yük vermez hiç bir kuluna sen hiç merak etme 🙏🙏Aslanlar gibi taşırsın senn görünen o ki 3üzler geliyorrr🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰Sağlıkla taşımanı sağlıkla kucağına almanı canı gönülden diliyorum canımmmm 🙏🙏🙏❤️❤️Herşey gönlünce olsunn🙏🙏🙏Bu kadar geç yazmamın sebebi 10 aydır pandemi ve başka nedenlerle göremediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk bugün 🥰birazcık kendimi /dış dünyayı unutmuş olabilirim😂😂😂bundan sebep geç yazdımmm 🙏🙏🙏Ayyyy çok sevindimmmmmm 🥰🥰🥰🥰

Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür🙏🙏
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.🙏🙏🙏🙏
İnşallah olmaz canım bol bol yat dinlen oda sana sıkıca yapışsın ilaç dozlarına mutlaka dikkat et

Nes6373 Nes6373 canımmmmn sana da çok ama çokkkk sevimdimmm🥰🥰🥰İlk mesajın içime çok dokunmuştu .Güzel düşün güzel olsunnnn yatıp dinlenmen gerekiyorsa öyle geçir hamileliğinş 🙏🙏Yeter ki sağlıkla kucağına al evladınıı🙏❤️❤️Rabbim sağlıkla büyümesini nasipp etsinn 🙏🙏

Merhaba, Kısmetse kasım ayında 42 yaşına gireceğim. Sonbaharda yumurta donasyonu için kieve gitmek istiyoruz. İki yada üç embriyo transferi benim yaşımda problem olur mu? Biotexcom da ikili paket almanın avantajları ne oluyor acaba?
Allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallah.
Bak canım bende 43 yaşındayım önce ikili paket aldım .Baktım bunlar milleti çatır çutur hamile bırakıyor tekli pakete dönecem ama bu konuda kendini daha garantiye almak istersen ikili olanından al.üstelik zaten bizim yaşımız gereği bize ikili transfer şart gibi bişey hayatım.Sakıncası şu olabilir.En fazla dört bebekte tutunur yine sağlık durumumuza paralel indirgeme yapılır bu kadar.tekli pakette indirgeme fiyata dahil değil.ikilide dahil.Sın karar senin nasıl rahat edeceksen

Bak canım bende 43 yaşındayım önce ikili paket aldım .Baktım bunlar milleti çatır çutur hamile bırakıyor tekli pakete dönecem ama bu konuda kendini daha garantiye almak istersen ikili olanından al.üstelik zaten bizim yaşımız gereği bize ikili transfer şart gibi bişey hayatım.Sakıncası şu olabilir.En fazla dört bebekte tutunur yine sağlık durumumuza paralel indirgeme yapılır bu kadar.tekli pakette indirgeme fiyata dahil değil.ikilide dahil.Sın karar senin nasıl rahat edeceksen
ikili demek iki kez mi transfer demek oluyor yani 2 embriyo transferi mi? teşekkur ederim

S sadesutlu kız anam sen pandaya rakip mi olacan.Çocuklara çift kale maç yaptırırsınız artık.Hadi gözün Aydın.
Kızlar bu arada hani ben hasta olmuyordum ya söktürücüde kullandım.sadece pazartesi kahverengi leke geldi hemde bir defa.bugün sabah direk doktora gittim.Sen adet olmuşsun rahim incecik dedi.Bugün şu 21 günlük ilk ilacıma başladım andre yarın bana tarih verecek 💃💃💃💃🙏

S sadesutlu kız anam sen pandaya rakip mi olacan.Çocuklara çift kale maç yaptırırsınız artık.Hadi gözün Aydın.
Kızlar bu arada hani ben hasta olmuyordum ya söktürücüde kullandım.sadece pazartesi kahverengi leke geldi hemde bir defa.bugün sabah direk doktora gittim.Sen adet olmuşsun rahim incecik dedi.Bugün şu 21 günlük ilk ilacıma başladım andre yarın bana tarih verecek 💃💃💃💃🙏
En çok ben merakla bekliyorum 🙏🙏🙏🙏🙏İnnnnnnnnşallaaah denk geliriz kievde 🙏🙏🙏🙏Senin beni transfer dönüşü oleeeeeeey diye karşılamanı istiyorum 🙏🤣🤣🤣🤣Sende tedaviye başlamış oldun böylelikle hayırlı uğurlu olsun canımmm❤️❤️

En çok ben merakla bekliyorum 🙏🙏🙏🙏🙏İnnnnnnnnşallaaah denk geliriz kievde 🙏🙏🙏🙏Senin beni transfer dönüşü oleeeeeeey diye karşılamanı istiyorum 🙏🤣🤣🤣🤣Sende tedaviye başlamış oldun böylelikle hayırlı uğurlu olsun canımmm❤️❤️
Transferim senden sonra olursa önce beraber tey tey tey diye halay çekeriz serumlar kolumuzda sonda çıkışta söz bağıra bağıra oleylerle karşılayacağım seni.😘🥰😘😘

Hepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.

Duruball Duruball Zirkaa Zirkaa O omayra34 S sadesutlu Z Zumrom Gulensi Gulensi Z Zaza74 B bir hayalim var P pablo40 S sibra631 Tamara Tamara M muphem_ 1 12345hayat
❤❤❤🥰🥰🥰😘😘😘😇😇😇💕💕💕😘😘😘

Eveeet, sıradaki gelsin... 🤗🤗🤗🤲🤲🤲🙏🙏
canım benim İnan hep aklımızdasın ama bazen insan duyacağından korkuyor soramıyor ama satırlarda arıyor acaba bir haber varmı nasıl diye?
İnan senin için birçoğumuz dua ediyoruz yazmasakta kalbimizdesin allahım yüzüne baksın bebişin canına sımsıkı yapışsın

Hepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.

Duruball Duruball Zirkaa Zirkaa O omayra34 S sadesutlu Z Zumrom Gulensi Gulensi Z Zaza74 B bir hayalim var P pablo40 S sibra631 Tamara Tamara M muphem_ 1 12345hayat
❤❤❤🥰🥰🥰😘😘😘😇😇😇💕💕💕😘😘😘

Eveeet, sıradaki gelsin... 🤗🤗🤗🤲🤲🤲🙏🙏
Kiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icin🙁🙁🙁🙁 neyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin

Back
X