Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer ❤️❤️🙏

Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
canim cok gecmis olsun,bozma moralini lutfen.gider ayak strese sokma kendini.ben sanmiyorum ciddi bisey oldugunu ya,oyle bisey diildir🤲 eminim doktorlar yonlendircektir,toplarsin insallah gidene kadar🤲🤲💓

Kizlar uzun süre ayrı kaldım sizden 2021 beni saglikla sinadi maalesef biliyorsunuz erken doğum felan şimdi kalan embriyolara gideceğim bakalım Z Zaza74 cokk sevindim cidden çok geri gidip okuyamadım ama Rabbim seninle olsun Tamara Tamara benim gibi sende bekledin canım heralde gitmedin dimi daha
Canımmm seni gördüğüme çok sevindim 🥰 gittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın ❤️❤️

Ayy çok geçmiş olsun canım.. Bu durumda herhalde bir zahmet alınganlık göstereceksin. Tüh, çok üzüldüm. Umarim en kısa zamanda geçsin. Nazar değdi sana, kesin!

Hepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.

@Duruball Zirkaa Zirkaa @omayra34 @sadesutlu @Zumrom @Engrywomen Z Zaza74 @bir hayalim var @pablo40 S sibra631 Tamara Tamara @muphem_ @12345hayat
❤❤❤🥰🥰🥰😘😘😘😇😇😇💕💕💕😘😘😘

Eveeet, sıradaki gelsin... 🤗🤗🤗🤲🤲🤲🙏🙏
İnşallah inşallah canım hep birlikte güzel haberlerimiz olsun ❤️❤️🙏

Ya çok güzel bu sayfa iyiki üye olmusum. Okudukça umutlanıyorum. Kızlar belki 3 4 aya kadar ikna edemem ama eninde sonunda edicem bende aranıza katılacam inşallah. Bende kimseye söylemem. İnsanlarla uğraşamam çünkü. Normalde tüp bebek yaparken bile garip sorular soruyorlar bunda kimbilir neler derler.
Inşallah herşey gönlünüzce olur,tez zaman da yavrularınıza kavusursunuz♥️💙

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim 🥰 gittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın ❤️❤️
Hayirlisi canım benim ben inaniyorum bize 😍 bende agustos gibi gidecegim inşallah orda kalanlari koyduracagim bakalım kismet artık

@sadesutlu kız anam sen pandaya rakip mi olacan.Çocuklara çift kale maç yaptırırsınız artık.Hadi gözün Aydın.
Kızlar bu arada hani ben hasta olmuyordum ya söktürücüde kullandım.sadece pazartesi kahverengi leke geldi hemde bir defa.bugün sabah direk doktora gittim.Sen adet olmuşsun rahim incecik dedi.Bugün şu 21 günlük ilk ilacıma başladım andre yarın bana tarih verecek 💃💃💃💃🙏
Ohhhh çok şüküüür🙏🙏🙏çok sevindim Zirkaacımm🙌🙌 hadi geç bakalımm sırayaaa 😂😂 şu meşhur nüfus patlamasının yaşanacağı Ağustos 2021 bi gelsin artık👌🧿🧿🤣🤣
bugün yine yeniden ne güzel haberler aldık, yaşasınnn💃💃💃💃

Çok öok geçmiş olsun E Eftalios ahh canım benimm.. endişelenmeni anlıyorum..o düşen değerler vücudun karşı bir tepkisi savunması.. merak etme, hızlı bir tedavi ile olumlu yanıt alırsın.. bağışıklık sistemimiz sadece doğru gıdalardan beslenerek değil aynı zamanda psikolojimiz de burada önemli faktör.. önce sen iyi olmalısın😤😤 önce sen sen sen🤗🤗 ne olur bunu unutmaa.. aksi takdirde transferin tutsa bile na-tamam koşullarda ne kadar sağlıklı süreci yönetebilirsin, bi düşün.. moralini bozma 2006 yılında benzer rahatsızlığı geçirdim, 58 den 45 kg ya düşmüştüm.. garip garip ağrılar çekiyordum.. emin ellerde doğru tedavi ile kısa sürede Allahın izniyle toparlarsın merak etme, tamam mııı👌🙏🙏😘

Canlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür🙏🙏
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.🙏🙏🙏🙏
Ayy cnm cok sevindin inşallah saglikla gelir ,kucagina alirsin♥️🤲

Saolun can kizlar allah razi olsun hepinizden toparlanmaya calisiyorum yatiyorum yarin teste giricem kurban oldugum rabbim büyüktür iyi olacam ayakta kalicam tedaviye gitmek icin 🙏🙏🙏🙏hepinizden ayri ayri allah razi olsun opuldunuz kendinize iyi bakin. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤ bu arada hamile haberi alan Sade Sade sütlü kardesim allah tamamina erdirsin.. dikkat edin kendinize.

Çok öok geçmiş olsun E Eftalios ahh canım benimm.. endişelenmeni anlıyorum..o düşen değerler vücudun karşı bir tepkisi savunması.. merak etme, hızlı bir tedavi ile olumlu yanıt alırsın.. bağışıklık sistemimiz sadece doğru gıdalardan beslenerek değil aynı zamanda psikolojimiz de burada önemli faktör.. önce sen iyi olmalısın😤😤 önce sen sen sen🤗🤗 ne olur bunu unutmaa.. aksi takdirde transferin tutsa bile na-tamam koşullarda ne kadar sağlıklı süreci yönetebilirsin, bi düşün.. moralini bozma 2006 yılında benzer rahatsızlığı geçirdim, 58 den 45 kg ya düşmüştüm.. garip garip ağrılar çekiyordum.. emin ellerde doğru tedavi ile kısa sürede Allahın izniyle toparlarsın merak etme, tamam mııı👌🙏🙏😘
Ben istemsiz kilo vermeye devam ediyorum sorun hergun kalktigimda tartida 1 kilo eksiliyorum 65 olmusum doktor bu normal deil dedi. 3 gun icinde vucudum kaldirmadi sanirim yarinki testide atlatayim rabbimin izniyle 🙏🙏🙏🙏

@sadesutlu kız anam sen pandaya rakip mi olacan.Çocuklara çift kale maç yaptırırsınız artık.Hadi gözün Aydın.
Kızlar bu arada hani ben hasta olmuyordum ya söktürücüde kullandım.sadece pazartesi kahverengi leke geldi hemde bir defa.bugün sabah direk doktora gittim.Sen adet olmuşsun rahim incecik dedi.Bugün şu 21 günlük ilk ilacıma başladım andre yarın bana tarih verecek 💃💃💃💃🙏
Ablacim hayirli olsun,muhtemelen aynı tarihlerde kievde olcaz💙♥️

Back
X