Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
canım çok geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda toplarsın. iyi tarafından düsünelim ya trasferden sonra olsaydı. belki alacağın takviyeler ve vitaminler sayesınde sımsıkı tununacak bebişlerin. sen gönlünü ferah tut. iyi olacaksın bol bol dinlen canım

Kızlar aramızda sigortacı varmi?? Özel sağlık sigortası yaptırdınız mi, gebelik takiplerimizde doğumda faydasi olur mu ???

Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Geçmiş olsun cnm benim 💙♥️

Rabbim rahminin taşıyacağı kadar versin
Ama reduksiyon düşünürsen biliyorsun Elenanın eli bu işte pratik😂
Kieve gidip birini durdurursun
Secey arkadaşımızı unutma🤣🤣👍
Çoğu zaman hepsi ölüyorlar redüksiyonda, bana özelden yazan bir sürü kadın var

İnşallah bitanem yarın tarih belli olacak inş Ağustos grubu denk geliriz hep beraber gezer dolaşırız transfer öncesi akşamlarında otelde bahçede keyif yaparız
Ağustos ayı bereket ayı olacak inşallah bu yıldan sonra her yıl ağustos ayini bereket ayı olarak kutlayalım 😂😂😂 hatta meclise tezkere verelim 😆😆

Kızçeler ben ayın 19 una ultrasyon gününü aldım inş ona göre başlayacağız bugün donörlerimi de seçtim ya ne kadar zor oluyor kızlar çok güzeller ben direk sarışınlara odaklandım da biraz kolaylaştı ya içim kaynadı var ya resimlerine sarılıp öpesim geldi valla inş güzel sonuçlar alırız 🙏🏻😘😘 bu arada varya görerek karar vermek büyük lüksmüş 🤣🤣
Hem de videoda konuşmalarını, gülmelerini görmek de çok ayrı bir avantaj, daha bi için ısınıyor☺️

Çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda saglığlna kavuşursun🤲

Güzel haberlerinizle mutlu oluyoruz cesaretimiz artıyor. Ben embriyo donasyonu istiyorum bir süredir. Kiev’de tedavi gören arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Dönerlerin detaylı bilgileri veriliyor mu. Kendisinin ne konuda eğitim gördüğü Anne babasının saç rengi boy eğitimi gibi. Demolarda kızlar konuşuyor. Zannediyorum ailesi ile de ilgili bildiler veriyor ama Rusça bilmediğimiz için anlamıyorum. Veri tabanı tam açılınca alt yazı vb. ekliyorlar mı onları anlamamız mümkün oluyor mu

Bir de sperm için de dönör kullanacağız. Onların sayısı az. Hiç sperm donasyonu yapan oldu mu Kiev’de. Donör hakkında ne gibi bildiler veriliyor,

Bildiklerinizi paylaşırsanız beni mutlu edersiniz.

Güzel haberlerinizle mutlu oluyoruz cesaretimiz artıyor. Ben embriyo donasyonu istiyorum bir süredir. Kiev’de tedavi gören arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Dönerlerin detaylı bilgileri veriliyor mu. Kendisinin ne konuda eğitim gördüğü Anne babasının saç rengi boy eğitimi gibi. Demolarda kızlar konuşuyor. Zannediyorum ailesi ile de ilgili bildiler veriyor ama Rusça bilmediğimiz için anlamıyorum. Veri tabanı tam açılınca alt yazı vb. ekliyorlar mı onları anlamamız mümkün oluyor mu

Bir de sperm için de dönör kullanacağız. Onların sayısı az. Hiç sperm donasyonu yapan oldu mu Kiev’de. Donör hakkında ne gibi bildiler veriliyor,

Bildiklerinizi paylaşırsanız beni mutlu edersiniz.
Direk andrey ile konusmalisin inanılmaz şeker biri her konuda arkadaşın gibi destek olacaktır. Çekinmeden herşeyi sor

Back
X