Hiç strese girmiyeceksinAynen cnm asil konu bu zaten orda ben ameliyat günü ne yapcam
Bilmiyomcok strese gircem beklerken dilerim Rabbim yüzümüze güler
![]()
Arkanda bir ordu bacıların duası olucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç strese girmiyeceksinAynen cnm asil konu bu zaten orda ben ameliyat günü ne yapcam
Bilmiyomcok strese gircem beklerken dilerim Rabbim yüzümüze güler
![]()
Bu tese olayi kafama takiliyor, en son 8 tüp alinmis raporda pek ayrintili degil andrey de cok arastirdi raporu, ama iyi oldugu yaziyor, senin dedigin spermtozoid ney bilmiyom ama raporda 8tüp felan yaziyor, tekrar bakip sana atarim raporu cnm ben pek anlamiyorum, telefonlarda konusurken hep teseyi konusuyom andrey ben inaniyorum ve güveniyorum diyor esinizeBen eminim sende her şey yolunda olucak ve elena tedavine start vericek
Eskiden eşinin tese ameliyatından kaç tane spermatozoid çıktı
Harika bir haber, BeyzacımHamislerrrr güzell anneleranne adaylariii
banada dua edin bayramln ilk günü ultrasyonum var insallah artik hersey yolundadir ve artik giderimmm
bebegime kavusmak istiyorumm bende
![]()
Acaba tüp dediğim sperm sayısımı?Bu tese olayi kafama takiliyor, en son 8 tüp alinmis raporda pek ayrintili degil andrey de cok arastirdi raporu, ama iyi oldugu yaziyor, senin dedigin spermtozoid ney bilmiyom ama raporda 8tüp felan yaziyor, tekrar bakip sana atarim raporu cnm ben pek anlamiyorum, telefonlarda konusurken hep teseyi konusuyom andrey ben inaniyorum ve güveniyorum diyor esinizesiz sigarayi birakin diyor bana
esimle konusurkenden oda kendine güvendigini söyluyor sen sigarayi birak diyor
herkes benim sigarama takmis durumda yani
![]()
Valla cnm hic aciklayici bir rapor degil, en son 2011 de yapildiAcaba tüp dediğim sperm sayısımı?
En son tese kaç sene önce olmuştu
Abooo beyzoşum tam 10 sene olduValla cnm hic aciklayici bir rapor degil, en son 2011 de yapildi
Aldilar cnm , yine ayni cikti yani hicbirsey gözükmuyor , azosperm oldugu icin o kanal tikaliymis ve sadece tese ileAbooo beyzoşum tam 10 sene oldu
Kız ukraynada ilk görüşmede eşinle ilgili konuştularmı?
Örnek verdimi eşin
Belkide 10 seneye düzelmiş![]()
Bende sonucu beklerken umutlandimAbooo beyzoşum tam 10 sene oldu
Kız ukraynada ilk görüşmede eşinle ilgili konuştularmı?
Örnek verdimi eşin
Belkide 10 seneye düzelmiş![]()
Maşallah canımmKizlaaar sonucum 4110![]()
Gözün aydın canımmCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.![]()
İnşallah canım herşey yolunda gidecek, sen rahat ol Allah'ın izniyle sen de anne olacaksınHamislerrrr güzell anneleranne adaylariii
banada dua edin bayramln ilk günü ultrasyonum var insallah artik hersey yolundadir ve artik giderimmm
bebegime kavusmak istiyorumm bende
![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Teşekkür ederim canım.. Allah hepimizi bu yolda elini boş çevirmesin.Gözün aydın canımmherşey çok sağlıklı ilerler umarım hiç bir sıkıntı çıkmayacak sen içini ferah tut
![]()
Saol canim simdi cok sukur azda olsa toparladim sadece sivi veriliyor hala hic acda deilim zatenÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun![]()
Beyzacim dualarim seninle canim. Bende bayramdan sonra gidiyorum erken cagirdi murat bey tabi sonuclarim kotu cikmazsaNelerii atlattik bunuda atlatiriz Allahin izniyle ben inaniyorumRabbim hepimizin yüzünü güldürcek kizlarr
![]()
Ben biraktim dun itibariyle zaten hic icememistim dunden beriBu tese olayi kafama takiliyor, en son 8 tüp alinmis raporda pek ayrintili degil andrey de cok arastirdi raporu, ama iyi oldugu yaziyor, senin dedigin spermtozoid ney bilmiyom ama raporda 8tüp felan yaziyor, tekrar bakip sana atarim raporu cnm ben pek anlamiyorum, telefonlarda konusurken hep teseyi konusuyom andrey ben inaniyorum ve güveniyorum diyor esinizesiz sigarayi birakin diyor bana
esimle konusurkenden oda kendine güvendigini söyluyor sen sigarayi birak diyor
herkes benim sigarama takmis durumda yani
![]()
İnşallah her şey iyi olucak beyzacımNelerii atlattik bunuda atlatiriz Allahin izniyle ben inaniyorumRabbim hepimizin yüzünü güldürcek kizlarr
![]()
Cok cok gecmis olsun canım. Umarim hersey çok daha iyiye gidicek....Kizlar dun butun gece yine cikardim seum yedim uyudum uyandim helicopte bakteri denilen bisey var midemde cikarmami durdurdular obur testim yapildi biyopsi yapildi bana sabah biraz uyuttular sonuclar temizmi kotumu diye akşam üstü alicam eve donduk .sonuclari bulundugumuz ildeki doktoruma aticaklar aksamustu. antibiyotik alerjisi diye bisey var ahh o dis doktoru bana su icinde eritilecek bir antibiyotik vermisti mahvetmis megersem bakterilerle savasmiyormus o antibiyotik. Biraz daha toparladim. En azindan igne ve serumlarla ayaktayim cok şükür bunada şükür.murat beyle konustum ben sorun cikarmaz baska bisey dedi cok şükür bayramdan sonraki hafta gidiyoruz biz erken gidiyoruz kibrisa murat bey gelde seni kontrol edelim transferden once bir sikinti olmasin dedi ilaclar ayni eczaneden topladim hepsini.