Birbirimizi çok severek evlendik görüşmenin ilk aylarında adet olmamam sonucu doktora gittiğimde evlilik ihtimaliniz varsa geciktirmeyin tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ozaman eşime söyledgimde sorun etmemişti ve 2 yıl boyunca onun üniversiteyi bitirmesini bekledim 1 yılda nişan süreci oldu zaten evlendikten sonra maddi imkansızlıktan tedaviyi başlayamadim sonrasında zaten direk
tüp bebek için kliniklere başvurdum ama menopoza girdiğimi yumurtam varsa dahi donasyon tercih etmemi yoksa engelli olma ihtimali olduğunu söyledi kredi çekip Kıbrıs'a gittik sonuç olmuşuz olunca hep arkandayım olana kadar devam edicez diyordu şimdi böyle konuşmanisı beni yıktı gerçekten eskiden bebek tutmaz korkusu vardı şimdide boşanicakmiyiz korkusu oluştu burda çocuk konusunda çok baskı yapılıyor özellikle de erkek çocuk beklentisi çok fazla bana o söyledikleri şok etti beni kafam allak bullak oldu ben çalışıyorum tedavi masraflarımı karşılarım yeterki umutsuz olma bana destek ol dedim ailesi tüp bebek yaptığımızı biliyordu sorun etmiyordu ama kız kardeşine menopoza girdiğimi söylemiş ruh hali değişikliğin de bu etkili gibi geldi bana