Gözünüz aydinKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah
❤

Cok guzeL bir haber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydinKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah
❤
Harikaa.. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Kızlar merhaba
❤
Amin insallah canim hepimizin inşallahGözünüz aydin olsun cnm sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin Allah insallah![]()
Canim tamaram cok şükür elhamdulillah bugun iyiyim cok saol canim benim. insallah canim bende guzel haberler veririm insallah❤❤❤❤❤❤Gelmiş geçmiş olsun canım, çok şükür. Şimdi önündeki en güzel tedaviye basla inşallah güzel haberlerini bekliyorum heyecanla![]()
Ayyyy cok guzelllll cok sevindim canim senin adina rabbim kucağına aldigin gunleride gostersin ❤❤❤❤❤❤Amin insallah canim hepimizin inşallah❤
Zazam çok teşekkür ederim senin vesilenle oldu biliyosun iyiki varsınİşte bu çok güzel haber
Maşallah
Allah ikizlerini korusun güzel anne![]()
Hatta bana 1 mi 2 mi diye sordular ve ben de çok düşünmüştüm ozaman zazayla da konuşmuştuk. Tamamen kişiye göre hareket ediyorlar orası kesin.Demeki kiev her kese 3-4 koymuyor
Buda ek bilgi olsun arkadaşlara![]()
Gözünüz aydin
Cok guzeL bir haber
Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok mutlu oldumİkiz canım![]()
Sende sağlıkla al kucağına bebeğini canim çok teşekkür ederimHarikaa.. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Tebrikler..
Aminn canimm hepimiz o günleri görelim inşallahAyyyy cok guzelllll cok sevindim canim senin adina rabbim kucağına aldigin gunleride gostersin ❤❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim ❤Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok mutlu oldum![]()
Amin kuzummmm inşallah hepimiz bu sefer muradımıza erelimHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer muradına kavuşacaksin![]()
Gözünn aydınn canmm‼Kızlar merhaba
❤
Tebrik ederim canım. Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsinAmin insallah canim hepimizin inşallah❤
Amin insallah herşey yolunda gitsin çok teşekkür ederim ❤Gözünn aydınn canmm‼Önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsinn Rabbimm
![]()
Aminn teşekkürler canimmTebrik ederim canım. Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin![]()
Buradan okuduklarından eşinden daha kötü olan eşlerin örneklerini ver daha beterini okumadıysanda uydur o eşleri kınamasını sağla.çok şükür sen öyle değilsin de.biraz pohpohla.atıyorum biri donasyon istemiş kadın dayak yemiş eşinden falan diye yaz oyna.eğitimcisin bu işi en iyi sen bilirsin canım.mesleğini kullan ve bunu kendin için artıya çevir.farketti bir çocuğa özel ders veriyorsun.pedagojik eğitimlerinden faydalan.![]()
Hazır cevap olup laf sokmayı çok isterdim artık bu durumdan çıkmam gerek iyi niyetim çok istismar ediliyorBirda isin buyugu sana dussede kendini strese skntya sokmamalisin bu cok önemli çünkü. Biz kadiniz biz en güçlüsyüz 10 kaplan gucundeyiz evel allah… kendini ezdirme ailene kimsenin laf etmesine musade etme gerekirse herkese laf söyle icinde kalmasun
Sağol canım transfer öncesi gidebileceğim doktor arıyorum da yakınımda sadece bunlar var. Ne zormuş doktor bulmak. 22 temmuzda usg günüm kimse çalışmıyor o gün.Gürgan bildigin bi şarlatan canim ziya kalem hakkinda iyi seyler duymustum