Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip ederse 🙏pazartesi yumurta toplama var 😊 bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca 😁
Cifte bayamin olsun insallahhhh saglicakla al gel bebislerini hayirli ugurlu olsun ❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍

Çok uzun yazıyorum kusara bakmayın kafanızı şişiriyorum beni suçlayan tavırla konuşması çok üzdü beni onunla konuşmaya çalıştım yumuşadı biraz ama kafam çok karışık dedi
Istedigin kadar yaz canim hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz dok iciniki rahatla canim benim cokda uzulme sen kendini yipratma neolur ben senin yasadiginin aynisini inan evliligimin 2.5 yilinda yasadim insan kendi kendini yiyip bitiriyor dertlescek insan ariyor. Biz atlattik cok şükür 11. Yilimiza girdik. Sende inan insallah atlatacaksin herzaman yaz icini bosalt inan cok rahatlarsin. Bak canim kafasi cok karisiksa eger nacizane benim fikrim bir ablan olarak uyglarsin uygulamazsin o sana kalmis ince bir terapiye gidin evlilik terapistine birbirinizle ailerle yuzlesin inan okadar iyi gelirki birbirinizi seviyorsaniz zaten hersey duzelir inan bak .

gönlümden geçeni yazmışın kuzum amin diyelim buradaki herkes o kadar çaba o kadar acı o kadar umut umutsuzlukla imtihan oldu ki hepimize nasip etsin inşallah amin çok amin
Seni cok takdir ediyorum ve cok sevindim bu habere komisyon gecince gerisi kolay ne guzel birsey yapmissiniz canim insallah eve geldigi zaman herzaman size ugur getirsin insallah.

Beş görümcen mi allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor canım 🤣 görümce göz yaşi gördüğün yerde vur taşı 🤣🤣😘
Bir tanede üvey var onunla hiç görüşmedim aslında eşime çok işleri düşüyor diye kolay kolay bişey diyemiyorlar bana bende biraz resmi davranıyorum bazen patavatsizlik yaptıklarında cevap bile vermiyorum eşimin canı sıkılmasın diye anlatmıyorum aslında ben gidip gelelim istiyorum çünkü bizim ailede gelinler evin kızı gibidir asla onları üzecek kıracak birsey demeyiz yine de diğer eltilerimle kıyaslayınca beni severler

Istedigin kadar yaz canim hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz dok iciniki rahatla canim benim cokda uzulme sen kendini yipratma neolur ben senin yasadiginin aynisini inan evliligimin 2.5 yilinda yasadim insan kendi kendini yiyip bitiriyor dertlescek insan ariyor. Biz atlattik cok şükür 11. Yilimiza girdik. Sende inan insallah atlatacaksin herzaman yaz icini bosalt inan cok rahatlarsin. Bak canim kafasi cok karisiksa eger nacizane benim fikrim bir ablan olarak uyglarsin uygulamazsin o sana kalmis ince bir terapiye gidin evlilik terapistine birbirinizle ailerle yuzlesin inan okadar iyi gelirki birbirinizi seviyorsaniz zaten hersey duzelir inan bak .
Kesinlikle yazicam artık pandemiyle beraber iyice insanlardan uzaklaştım kızlar annelerine derdini anlatır ama uzakta olduğu için anlatıpta aklı bende kalsın istemiyorum zaten diğer kardeşlerimin derdi var kadın hep diken üstünde düşününce tansiyonu yükseliyor eşimle de aile terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etti eminim herşey düzelecek birbirimize çok emek verdik en önemlisi de birbirimizi çok seviyoruz yuvamizdaki tek eksik çocuklarımız Allah'ın izniyle o da olacak 🙏

Allah tedavini hayırlı etsin inşallah
Evladınla dön kıbrıstan🤲❤️
Cifte bayamin olsun insallahhhh saglicakla al gel bebislerini hayirli ugurlu olsun ❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍
Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşım sağlıkla git gel inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim kızlar, bu sene hepimizin senesi olur inşallah ,buradaki isteyen bütün guzel kadinlar icin herşey çok güzel gitsin tüm dualarım böyle 😘🙏seviyorum hepinizi

Eklentiler

• 5FB5EAD1-CA7C-4931-8C09-F51CFACD9C44.webp
    5FB5EAD1-CA7C-4931-8C09-F51CFACD9C44.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 76
Back
X