Evet oranlar kimyasal gebeliği gösteriyor. Dondurulmuş embriyo var
Ben bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Lab. Dan kaynaklanan bir durum mu acaba, bu kimyasal isine pek aklim ermiyor.

Ben bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Embriyo rahim içine girdikten sonra karanlık dünya
Orada ne baş verdiğini bir Allah biliyor

A
bravo valla..ne kadar sürede 45 kg verdiniz. neler yaptınız
Ac kaldim yeminlen glutenli urunleri sekerli gidalari herseyi kestim sadece sebze ve meyve yedim protein agirlikli beslendim birde sabah ogle aksa. Belli saatlerde 1 saatlik zumba ve fitness yaptim canim 45 kilo 5 ayda gitti

Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor 🤷‍♀️

Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor 🤷‍♀️
Orası bir bilinmezlik. Herşey sebep olabilir kan pıhtılaşma, trioid vs. herşey.
Arkadaşlar transfer sonrası TSH hormonunuzu kontrol ettirin. Tamam transfer öncesi bakıyorlar ama aldığımız hormon ve bağışıklık baskılayıcı prednol transfer sonrası tsh nızı etkileyebilir. Zaten baştan trioid problemi olan kişiler hali hazırda doktor kontrolü altındadır.Ama tiroid problemi olmayan her zaman normaldir diyenler transfer sonrası mutlaka baktırın.

Back
X