@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugün @Nes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
Amin canım inş o günleri göreceğiz iyi yapmışsın hazır eve mis gibi bir yavru yakışır. 🥰🥰 bu arada andrey in kızı kaç aylık

@zirkakuzum yaa ne guzel hayaller kurmussun insallah ben de inaniyorum arkadasim.Beraber gidip begenelim mi e bebekten ayyy nasil heyecanlandim 🥰🥰
NESle sabahtan gorusmustuk ama daha yazmadı gecen 2 deydi randevusu bu da oyle olabilir.Allah im bugun yegenimizin kalp atislarini duymayi nasip etsin.Dun gece cok dua ettim.

5 gün karantina var türkiye den gelenler için... Uçağa binmeden pcr yaptırdık... Havaalanında tekrar pcr yaptırdık... Transferden bir gün önce odaya gelip pcr yapacaklar... Aşısız olduğumuz için... Odaya gelen yemekler eh işte bol bol pilav... Valla burada balkondan gördüğümüz hiç hayat yok gibi... Covidden çok korkuyolar
Asili olanlara sanirim rahat uygulama..
Saglikli bebeler tutunsun annelerine..

Benimde bebisciklerim iyiye gidiyormus insallah besinci gune kadar gelisir 3.gun istemedigimi soyledim ama benim elimde deil dedi embiriliyog kizlar nasilsa babam yogun bakimda gozlerini acti moralimde yerimde haber verdikleri gunun ertesi günü 2 gunlugune gidip transferimi olup geleyim diyorum. Transfer oldugum gun dinlenir ertesi gune donerim diye dusunuyorum hem babamada supriz olacak hastaneden cikinca buyuk supriz olsun istiyorum tutarsa. Yalniz tek problem ilaci biraktigim an adet oldum hemde 3 gundur agridan surunuyorum normalde agrimaz ama bu ilaclarinda etkisiydi herhalde birden kes dediler icim söküldü afedersiniz kizlar canlar

Cok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi

@kızlar sabah arabayı servise götürdüm yanında ebebek mağazası vardı.Andrenin kızına bişeyler bakayım dedim.Allahım nasıl gaza geldim nasıl dua ediyorum bende kendi bebeğime yada bebeklerime burdan gelip seçecem hepsinden alacam.en yumuşacık olanlarından cicili bicili şeyler seçecem diye.Çok hoşuma gitti bir an sanki kendi bebeklerim için seçiyor gibi hayal kurdum.Giydirip gezmelere gidiyormuşuz falan.sonra eve geldim transferden sonra temizlik yapamam diye bütün perdeleri söküp camlara daldım.Bu defa Allah’ın izni ile olacak ve ben yatarken perdelere camlara bakıp İyiki gitmeden yapmışım diyeceğim.Bu arada bugün @Nes6373 ün kalp atışı dinleme günüydü sanırım.
Nes ses ver güzelim bebeğinin kalp atışını duydun mu.Hadi bu günün güzel haberi senden gelsin
Hele bi olsunlar bizde alırız onlara o cicili bicililerden 🥰🙏 zirkaa bak onlara dedim 😃😃

Tekrardan hayat bitmeye baslamis kibrista vakalar artinca tekrar turkiyeden asi verilmesine ragmen bu dogrumu
Canım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsek🙏

Canım balkondan gördüğümüz ne araba ne insan sesi var... Evler var aslında etrafımızda... Gündüz sıcak gecede ses yok... Hastaneye giderkende taksiden gördüğümüz bi hareket yok... Hayırlısıyla bebeğimizi alıp eve dönsek🙏
Hayırlısı olsun allah gönlünüzden geçeni versin inşallah 🙏🥰

Gozum korktu valla kibris kapanmaya gidiyor 15 gun sonra heran hersey degisebilir demisti enisbey bana korkttum ya
Off Kıbrıs'ın bu pimpirikliği beni sinir ediyor. Kendi stresimiz yetmezmiş gibi bir de bunların stresini yaşıyoruz. KKTC sağlık bakanlığı sayfasından
2 ağustos - 8 ağustosa kadar renk skalasına göre ülke giriş kuralları var Türkiye turuncu grup da ,Almanya yeşil grup da. Yükleye bilirsem atarım.

Eklentiler

• Screenshot_20210728-143123.webp
    Screenshot_20210728-143123.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20210728-142708.webp
    Screenshot_20210728-142708.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 45
Cok heyacanliyim bu seferkinde ariyorlar haber veriyolar cok şükür bu sefer icim rahat ilkinde embiriliyog aramamusti sadece arayip erken gelusti deyip apar topar gitmistik.bu sefer oyle olmaz umarim. Ki hayret ettim biraz once arayip hersey yolunda hergun ariycam dedi
Senin adına çok sevindimm canımm m🙏🙏🥰🥰İnşş herşey gönlünce olur ve bebeklerini sağlıkla alır gelirsinn🙏🙏❤️❤️

Back
X