Canım sen işleri ayarla hamileliği orada geçirirsin sonun da vatandaşlık bile alırsın maşallah taşınıyor gibi gidiyorsun 🤣🤣 Adana yemekleri de ne güzel olur misss valla ama denk gelemeyeceğiz 😋
Valla bana oğlan garantisi versinler oda okula başlayana kadar bile kalırım 😁😁

Ohh
Ohhhh missss stresini atttt sende benimde cok ihtiyacim var tatileee ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum benim adam ne gerek var tatile dedi bir suru is varken diyor babam gidin diyor ben nasilsa iyiyim stres atin yok dedi nasilsa gitcezya tedavi zamani diyor
Hay masallah daha guzel gunleriniz olsun insallh.

Yaaa kızlar yazamadım , evet inşallah sağlıkla doğum yaparım cevap yazan herkese çok teşekkür ederim 💓 Atan kalpler olduğu sürece maalesef doğal seleksiyona bırakıyorum eğer yaşatırsa Rabbim yaşatır, ölürse Rabbim yanına alır.Bu arada merkezimle defalarca kez konuştum kesinlikle 2 embriyo koymuşlar asla fazla koyamayız zaten genç olduğunuz için koyarsak başımıza geleceği biliyoruz dedi doktor.Benim durumum 250 milyonda 1 görülen bir mucizeymiş.Yani iki tane tek yumurta ikizlerim var 🥰sağlıkla doğuma gidebilirim inşallah
Canım dedikleri gibi o zaman 2 kese olması lazım sende. Her kesede de 2 bebek. Keseler ayriysa ayri ayri embriyo konulmuş demek. Kucağına alıp güle güle büyüt bebişlerini 🥰🥰

Kiev, british ve murat önal 3 ü arasinda kaldim
Umut karışmak gibi düşünme
1 yer kiev
2 yer british
Her zaman diyorum ve diyicem bir kıdemli olarak
Kıbrısta en kaliteli merkez British
Ama Kievde çok güvenilir yer
Yumurta güvenilir
Donör güvenilir
Doktor seni tam tedaviye alıyor
Hata transfer sonrası bile 12 haftaya kadar seni önemsiyorlar
Başarısız olunca araştırmalarını çok beğendim
Ayrıca tedavi içinde ilaç,otel,yeme içme,embrio glue,ivig ve arginin serum
Kalınlaşması zor olan endometriuma ozon
Ben bu kadar donanımlı bir yer görmemiştim

Ben andreyin bebeğine elbise aldım çok beğendim 18/24 ay aldım biraz büyük oldu sanırım ama küçüğü yoktu 🙈🙈Bir de sevgili kievciler bu gidişimde gezmek istiyorum gidilmesi gereken yerleri bulurum bulmasına da buralara nasıl gidicem internetimiz yok ingilizcemiz tarzanca 😅😅Bi yol gösterirseniz sevinirim Tavsiyelerinize de memnun olurum yeme/içme gezme/tozma açısından 🙏🙏😘😘

Back
X