Ooohhh süper bir değer 10 gün için maşallah
12 gün binin üstü olucak
Gözün aydın kuzum
Rabbim rahat taşımak ve doğurmak nasip etsin🤲❤️
Insallah cnm Anca o zaman içim rahat şekilde sevinebilicem zaten 😊her zaman destek oldun çok sağol zazam, rabbim senin yüzünü hep güldürsün ❤🙏

Çok sağolun kızlar, inşallah perşembe günü de katlanmış bi şekilde değerim artar ,hepinize çok teşekkür ederim hep destek oldunuz 🙏❤perşembe değerim katlanmadan daha tam ikna olamayacağım heralde 😊 allahım bize kötü günlerimizi unutturup , bir an önce hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Gozun aydin, cok sukur🙏

kızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmiş:KK9:kalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Yazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmm🙏🥰🥰🥰🥰Ayy ikiz olmalarına çok sevindimmm ben deli gibi ikiz istiyorumm da🙈🙏🙏🙏Darısı çok çok başına diye dua eder misin bana ayrıca 🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰Hani hamilesin ya kbl olsunn inşşş 🙏🙏3 hafta sonra gümbür gümbür gelir inşş sesleri sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına alırsınn inşallah kuzucuklarını 🙏🙏🙏Çok çok amin🙏❤️❤️

kızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmiş:KK9:kalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Saglicakla kucagina almak da nasip olsun canim benim.Bize de dua et 🥰😘

Yazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmm🙏🥰🥰🥰🥰Ayy ikiz olmalarına çok sevindimmm ben deli gibi ikiz istiyorumm da🙈🙏🙏🙏Darısı çok çok başına diye dua eder misin bana ayrıca 🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰Hani hamilesin ya kbl olsunn inşşş 🙏🙏3 hafta sonra gümbür gümbür gelir inşş sesleri sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına alırsınn inşallah kuzucuklarını 🙏🙏🙏Çok çok amin🙏❤️❤️
Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada ❤️

Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada ❤️
Dikkat et canim kendinede bebislerinede bu bebek haberleri bana o kadar iyi geliyorki butun sıkıntımı derdimi unutuyorum vallahi. canim ayaklarini uzat keyfini cikar canim

Kiev' e Kimlik ile giriş yapan arkadaşlardan bir ricada bulunabilir miyim :dua:
Hava limanında bir form doldurulduğundan bahsetmişlerdi. İmkanınız olur ise o formu paylaşabilir misiniz ? Ekmek piş durumu oluyor farkındayım ama :KK36:

Hava limanında bir form doldurulduğundan bahsetmişlerdi. İmkanınız olur ise o formu paylaşabilir misiniz ? Ekmek piş durumu oluyor farkındayım ama :KK36:
Canım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenim

O formu biz daha dığrusu sadece eşim kiev e girişte doldurdu . Beni direkt geçirdiler eşimi tuttular sonra form doldurmuşlar çıkarken bunu gösterin demişler 👍Çıkışta da eşim formu gösterdi beni de form olmadığı için tuttular 😂😂😂😂Yani o formu sadece orda görebilirsin internet üzerinden doldurulma dırumu var mı bilemiyorum 🤷🏻‍♀️Bu da benim tuhaf deneyimim oldu

Canım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenim
Saolasın Cnm :KK60: İtina ile hatırlatabilirim :KK54:(hadi inşallah seninde emeklerin boşa çıkmasın :dua::dua::dua::dua:)

O formu biz daha dığrusu sadece eşim kiev e girişte doldurdu . Beni direkt geçirdiler eşimi tuttular sonra form doldurmuşlar çıkarken bunu gösterin demişler 👍Çıkışta da eşim formu gösterdi beni de form olmadığı için tuttular 😂😂😂😂Yani o formu sadece orda görebilirsin internet üzerinden doldurulma dırumu var mı bilemiyorum 🤷🏻‍♀️Bu da benim tuhaf deneyimim oldu
internet ortamında doldurmaktan ziyade "ayy buda ne :işsiz:nereye ne yazacağım şimdi :işsiz:" dememek için sordum.

merhaba arkadaşlar, erkek donor bilgilerinde cmv pozitif yazıyor. sizde de böyle bir durum oldu mu? bir sorun teşkil eder mi gebelikte veya embriyoda

Back
X