- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Canım benim kendine haksızlık ediyorsun Türkiye maalesef ki öyle, kalem oynatmaya para istiyorlar. Seninle alakası yok bu durumun, ben acilde yerlerde baygın yatarken gisedeki kadın ödeme istiyordu bu arada kendimde bile değildim düşün artık ne hale geldiğimizi. Bu durum insanlığın paraya ne kadar taptığı ile ilgili. Sağlık sektörünün farklı olması gerekiyor ancak dediğin gibi bankayiz onlar için, bu kadar yazıyoruz burada bütün hastaneler doktorlar okuyor bunları ama yine de kendilerini dogru yola sokmuyorlar. Hiç suçu kendinde arama böyle zihniyet utansın bu para korkularından arinsinlarBanada 1.500 tl verin 7 dakikada cekeriz dediler bende dedimki baska bir yerde 850 tl ye cekiyorlar kendinixe baska enayi bulundeyip kapiyi carpip ciktim ya nedir bu insanlarin para alma meraki ozel yerlerde biride adamakilli cikip önce sizi guxel muayene edelim de para muhim deyil demiyor hep kapidan girergirmez para para para dusundukleri bisey yok hep banami denkgelir bilemedim parasinda ucuzlugunda deilimsadece hasta olarak görmüyor cogu banka olarak goruyor hastalarini ben buna uzuluyorum kime gittiysem hep bunla karsilastim kibrista transfere gittigimdede aynisi oldu once para sonra transfer dendi. Ben sunu cok iyianladim bu sadece benim basima geliyor. dunyanin en sansssiz insaniymisim gibi geliyor. buda insani guvensiz yapiyor iste![]()