Durubalım sen bir şey yaptınmı?Ayy çok sevindimmmmmİnnş sağlıklı ve hayırlı erkek evladı olur (o böyle istiyor)Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alsınn innşş
![]()
Senin bugün kaçıncı gün oldu?
Birde Deniz5506 haber varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durubalım sen bir şey yaptınmı?Ayy çok sevindimmmmmİnnş sağlıklı ve hayırlı erkek evladı olur (o böyle istiyor)Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alsınn innşş
![]()
Harikaaaaaaa tebrikler zirkammKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun![]()
Ayy bende öyle ya insan meraktan duramıyor ama bilip ona göre yasiyayim istiyorPankeeeekkk silikte olsa varsa sende gebesin inşallah
Zirkamı bilmiyormusun,sabırsız
Sen 4 gün bekle
10 hün kanda baktır
Ayyyyyy bu nasil birgünAyyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamla
darisi basima ins bende versem cikarmi ki 6.gün bugün idrat testi yaptim benim 2. Cizgi cok cok silik belli belirsiz hayalet çizgi gibi sizce kan vereyim mi benim embriliyog 7.günden sonra kanda çıkabilir demisti
Hadi ins bereketli bereketli haberler verelim en kısa zamanda beyzanurcum
Tutundular bileAyy bende öyle ya insan meraktan duramıyor ama bilip ona göre yasiyayim istiyor
canm zirkami cok iyi anlıyorum suan icin bekliyorum bakalim herhan hersey değişebilir söz veremiyorum nasip bakalim ins kuzucuklarim yada kuzum tutulmuştur![]()
Ben hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşDurubalım sen bir şey yaptınmı?
Senin bugün kaçıncı gün oldu?
Birde Deniz5506 haber varmı
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Sonuç 20
Maşallah
Senin de hayırlı güzel müjdeli haberlerini alacağız inşallahBen hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşolumlu diye düşünüyorum cuma kan vericem
Denizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yok
innnşş pozitif sonucunu almıştır
![]()
ayy çok sevindim, devam gelsinKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Sonuç 20
Maşallah
Darısı Deniz'in başına olsun inşallahSenin de hayırlı güzel müjdeli haberlerini alacağız inşallah![]()
Bunlar güzel işaretlerAmin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum![]()
Ins sibracimBunlar güzel işaretlersizden de güzel müjdeli haberler alacağız inşallah
, öyle görünüyor vallaa
![]()
İnşallah inşallahTamaram tez bir zaman darısı bize olsun kuzum![]()
Duruballllll Denizden haber geldiBen hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşolumlu diye düşünüyorum cuma kan vericem
Denizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yok
innnşş pozitif sonucunu almıştır
![]()
Oldu emin ol, bunlar güzel belirtiler heyecanla bekliyoruz sonucunuAmin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum![]()
YaaaaDuruballll kiev austos transfer sonucu bir tek sen kaldın
Haydi sevindir bizi
Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ
Ama inşallah onunda güzel sonucunu duyucaz
Zumronum üzülme nolursun
Bizede bayram olucak inşallah![]()