DesiiiiiiiiiAz once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
Canım arkadaşım heyecanla seninde güzel sonucunu bekliyorum
İnşallah bu hamileliğini kucağına alıcaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DesiiiiiiiiiAz once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
Aynen katiliyorumKızz Zirka geleceği belli bile değil
Birde artık hamile![]()
Aramıza hoş geldinKızlaağğrr şükür ya tekrardan okudum yetişemediğim bin sayfayıbi ara en geriden 3 bin sayfa okumuş yetişmiş hatta msjda yazmıştım sonra ev aldık taşınırken korona oldum derken MaşaAllah siz yine bin sayfayı geçkin msjlaşmışsınız
geriden gelip tekrar okudum iyi ki de okumuşum Kıbrıs'a gitcem sanıyodum meğer Kiev e gitmeliymişim
gizli takip edenlerden biri de bendim ama tam zamanlı msjlara yetişemediğimden anca yazdım
![]()
Amiin hepimizinki İnşaAllah sevgili ZazaAramıza hoş geldin
Tedavin hayırlı olsun kardeşim
Kuzum eylülün kaçı ordasınBuraya yetiştiğime göre sıra meşhur Andreye yazmaya geldi benim testlerim rahim filmim filan hazır sanırım biz de İnşaAllah eylülde ön görüşmeye gidicez![]()
Hayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllahKuzum eylülün kaçı ordasın![]()
hosgeldin arkadaşım,isabetli kararin icin kutluyorum.hayalindeki tarihi çek az daha öne karsilasalim.olmuşken tam olsunHayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllah![]()
İnşallahHayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllah![]()
Hayirli olsun cnm hosgeldinBuraya yetiştiğime göre sıra meşhur Andreye yazmaya geldi benim testlerim rahim filmim filan hazır sanırım biz de İnşaAllah eylülde ön görüşmeye gidicez![]()
O benim hayalim ama bilmiyorum Andrey benim için hangi tarihi hayal ediyohosgeldin arkadaşım,isabetli kararin icin kutluyorum.hayalindeki tarihi çek az daha öne karsilasalim.olmuşken tam olsun![]()
Yaaa çok yakınmışİnşallah
Ben 7-11 eylül ordayım![]()
Hoşbuldum canım benimHayirli olsun cnm hosgeldin![]()
15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olurO benim hayalim ama bilmiyorum Andrey benim için hangi tarihi hayal ediyoayy çok isterim orda burdan birileriyle karşılaşmak
şimdi geç oldu diye yarın yazıcam tarih o zaman belli olur heralde bakalım şapkadan tavşan çıkıcak mı
![]()
Ay çok heyecanlandım bakalım hangi tarih olucak15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olur
birde ön görüsme icin pek sorun olacagini sanmam istediginiz tarihlerin.tabi yinede sormak lazim,hayirlisi olsun insallah![]()
zaza belli mi oteliniz?İnşallah
Ben 7-11 eylül ordayım![]()