mesajiniza cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bildiklerimi yazayim istedim.
1- Kist , polip, myom falan var mi , Rahim kalinligi nedir vb. bunlari öğrenmek için Rahim filmi isteniyor. normal kadin doğuma giderek rahim filminizi çektirebilirsiniz ki ben devlete gittim.
2- Meme usg si isteniyor. 750lik fiyati kendi kendine 500e cekti konuştuğum kişi. ileri tarihte dusunuyorsaniz ücrete tabii olmadan devlette de çektirebilirsiniz.
on görüşmeye gidebilirseniz ön görüşmeye gidiyorsunuz orada size ve esinize birtakım testler uygulaniyor. duruma göre tedaviye baslaniyor ve ilaclarinizla sizi geri gönderiyorlar. sanirim en gec 2ay ilaç kullanip rahminizi ve kendinizi hazirliyorsunuz. sonrasinda donörunuz hazirlanip size de haber veriliyor ve tekrar gidiyorsunuz bu sefer 10 gün civari kalip donörden alinan yumurtalar esinizin spermleriyle dölleniyor siz oradayken transferiniz yapiliyor ve geri geliyorsunuz.
Asimizi olalim !! desek te asi olmaniz zorunlu değil. Pcr testiniz (72 saat içerisinde yapilmali) negatif ciksin o yeter. Eski fiyati bilmiyorum fakat oyle deli zamlar TR de oluyor , Gönlünüzü ferah tutun.