- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Malesef ülkemizde ailenin eğitimli bireyi diğer herkesin maddi manevi yanlış kararlarının sonucunu çözmek zorunda gibi bir algı var bununda sebebi sen okurken abin tarlada çalıştı mantığı ama aslında aynı imkanlar ona da sunulmuş ve o tercihini tarla işlerinden yana kullanmış oluyor bunları bizde yaşadık ve fedakarlık yapmak zorunda hissettiriliyorsun okudun diye hep aileye manevi bir borcun oluyor bunu da maddi olarak karşılaman bekleniyor siz eşinizle daha hem bu olaylar hem evliliğiniz yeni olduğundan biraz sabırlı olup bekleyin derim bence o da bunu işin içinden çıkamayınca kızgınlıkla söylemiş olabilir benim eşimde biletler alınmış herşey ayarlanmışken ben gelmiyorum demişti sonra bu konuyu hiç açmadım gün yaklaşınca baktım kaç gün izin almam gerek diye başladı demem o ki bu anlatımınızdan çıkardığım kızgınlıkla söylemiş bunu birkaç güne yine plan yapmaya başlarsınız çok üstüne gitmeyin birbirinizden başka desteği yok anladığım aile biraz bencil sizde kızıp ben niye ödüyorum bu borcu diyince adamcağız klasik erkek tepkisini koymuş ortaya , düzelir o merak etmeyin , biraz sabır çokça dua ileBen tedaviyi istediğimi söylemiştim o da çok değil daha geçen hafta söz verdi olana kadar denicez dedi. Sadece az zaman dedi ondan sonrada hiç açmadım konuyu![]()