Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim yaa bebeklerini korusun rabbim insallah dualarimiz seninle![]()
Kızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
Sagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günüKızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
korkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimleİşte tam net artık ben kan vereceğim
Herşey gönlünüzce canim dualarımız sizlerleSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Geziyoruz bol bol sohbet muhabbet güzel geciyor![]()
Haklısınkorkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimle![]()
![]()
![]()
Paylaşım yeri ne güzel işte sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruzkorkarım her gün kan değerini de paylaşırsın bizimle![]()
![]()
![]()
Tebrik te edebilirsinizHaklısın![]()
Aman canım yeterki herşey yolunda olsun siz iyi olun herşeyiniz Cook iyi geçsin başka şey istemeyiz . Dualarımız sizinle alın bebislerinizi sımsıkı da tutunsunlar size öylede kalabalık kalabalık dönünSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Afiyet şeker olsunnnSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Gözümde canlanır koskoca mazi
Yazılı olarak etmemiş olabilirim ama duyduğum anda icten bir sekilde dualarimi gönderdim her sayfaya hergün defalarca paylasip her gün tebrik mi bekliyosunuzTebrik te edebilirsiniz
Ohhhhhh missssss şekerler afiyet seker olsunnnn
OkYazılı olarak etmemiş olabilirim ama duyduğum anda icten bir sekilde dualarimi gönderdim her sayfaya hergün defalarca paylasip her gün tebrik mi bekliyosunuz![]()
Kizz bizi habersiz birakmayin sekerim transferinize kadar bol bol gezin ohh miss benim yerimede gezin sekerler opuyorummm hepiniziSagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Zumrom canim sen nasilsin canim toparladinmi kendini canim dikkat et kendine❤❤❤❤❤❤Kızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
Biraz daha iyiyim canım benim. Bazen aklıma geliyor efkarlaniyorum ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Hadi artık sende bitir işlerini de günün belli olsunZumrom canim sen nasilsin canim toparladinmi kendini canim dikkat et kendine❤❤❤❤❤❤
Selamlar herkese,
Eşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Bugün 5.günüm transferi
Amin canım
Hemen kan testi ver canim bugun kuvvet ve büyük ihtimalllll bal gibi hamilesin icin rahat etsin degerinin kac ciktigina bakarsin rabbim kucagina almayi nasip etsin
Hayirli olsun ,ugurlu olsunAmin canım inşallah