- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
2018den beri deniyoruz 5yumurta toplanıyor 3.gün emriosu 1.kalite dendi hep. Ilk normal gebe kaldım tedavisiz 5.hafta da gelişimi kaldı.sonra 3tup bebek ilk tutmadı hiç.diger ikisi tuttu ama onlarda hep 5.haftada kaldı gelişimleri.tabiki de anne olmak ve daha mutlu bir aile olmak istiyorum.bunun içinde tüm şanslarımı değerlendirmek istiyorum.kendi yumurtamla denedik olmuyor başkasının yumurtası olsa nolur insanlar evlatlık alıyor.bu bizim için büyük bir şans ken onun benim dinimde ilmimde böyle bişey yok demesii saçma sapan delirtti beni bende boşa beni senin afedersin bugün birlikte olsan 9ay sonra çocuk sahibi olursun sorun bende ve ben bu yükün altında devam edemem boşanalım dedim üzücü ama hissettiklerim ağır çok kaldıramıyorumKendi yumurtanızla denediyseniz onla kaç tane oluşuyordu? Miyomu hadi ameliyatla hallettiler diyelim. Rahimin nesini beğenmiyor acaba onca baskılamaya rağmen?
Bu hayatta hangisini daha çok istediğinize bakın.. Anne olmak eş olmak iş kadını olmak…. bunların hepsini birden olmak zorunda değiliz benim fikrim.. Kendi benliğimize saygımızı korumak en önemlisi gibi..