Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız😃😃
Masallahhh sübhanallah Rabbim devamını getirsin inşalalh emeklerinin karşılığını evlatlarıyla taclandırsın mutluluğu daim olsun inşalalh zikra rabbim seni yavrularını korusun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🍀🍀🍀🤗

Hayy sana helal olsun Zumron
Darısı bize
İnşallah zazam inşallah en yakın zamanda darısı başımıza bize bir tane olsun yeter hayırlısıyla kucağımıza alabilelimde 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Zirkam hayırlısıyla taşı sağlıkla kucağına al inşallah

Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız😃😃😃😃
Maşallah 🧿 aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti 🌈 hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin 🌈 inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah 🙏 💕🌺🧿

Maşallah 🧿 aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti 🌈 hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin 🌈 inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah 🙏 💕🌺🧿
Valla bende ayni hayatim boyunca keske hep cok kardesim olsun isterdim. Bende oyle valla. Hepimize insallahh kalbim kipir kipir vallahi ❤❤❤❤❤❤❤❤

Back
X