Hayirli yolculuklar canim su gibi git gel canim guzel haberlerin olsun insallahhhhMerhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli yolculuklar canim su gibi git gel canim guzel haberlerin olsun insallahhhhMerhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah![]()
Yoo yalniz gitmedim.Yurtdışı aramalarına açık olması lazım yani değil mi ?
Canım sen ilk görüşmeye yalnız mı gittin.
Benimde aklıma geldi aslında. Nisan ayında eşimin testleri yapıldı spermiogram ve sperm dna hasar kaydı testi.
Acaba onları alıp yanıma yalnız mı gitsem
Aramalara açık olmalı ama dikkat edin tarifenize , her aramayı açmayın mesela . Sadece acil ve önemli çağrılara cevap verin, zaten maddiyat malum tedavi falan bir de saçma sapan faturalar ile ugrasmayalımYurtdışı aramalarına açık olması lazım yani değil mi ?
Canım sen ilk görüşmeye yalnız mı gittin.
Benimde aklıma geldi aslında. Nisan ayında eşimin testleri yapıldı spermiogram ve sperm dna hasar kaydı testi.
Acaba onları alıp yanıma yalnız mı gitsem
Bizde bileti aldık pazar günü oradayız inşallahHayirli yolculuklar canim su gibi git gel canim guzel haberlerin olsun insallahhhh![]()
Hayırlı olsun canım. Seninde mi ilk görüşme olacakBizde bileti aldık pazar günü oradayız inşallahsigortayı da Andrey halledecek
![]()
Kaldiginiz otelin wifi kullanilir free.Aramalara açık olmalı ama dikkat edin tarifenize , her aramayı açmayın mesela . Sadece acil ve önemli çağrılara cevap verin, zaten maddiyat malum tedavi falan bir de saçma sapan faturalar ile ugrasmayalımroaming açık olmalı ama internet size kalmış internet de cok yazıyor
Çift aşı olunca koda gerek yok yani aşı kartı yeterli değil mi :)Bu arada Kiev yolculari cift asilimisiniz. Asili degilseniz havalimaninda (kiev giris) formlar dolduruluyor. Telefona uygulama indiriliyor. Ki turk hatta kod gelmiyor gavur hat almak gerek havalimanindan 22 euro.
Asili iseniz sifir problem.![]()
EvetÇift aşı olunca koda gerek yok yani aşı kartı yeterli değil mi :)
Evet canım ilk görüşme hayırlısıylaHayırlı olsun canım. Seninde mi ilk görüşme olacak
Seninde hayirli uğurlu olsun canim benimBizde bileti aldık pazar günü oradayız inşallahsigortayı da Andrey halledecek
![]()
Siz yaptırmayınBence çok iyi yapmışsınız, hatalı bir embriyo zaten negatif sonuç verir veya düşük ile sonuçlanır.Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Cinsiyet tayini de yapılıyormuş sanırım ama bunun önemi yok
Bu tek kişi fiyatı değilmi?Ben şimdi Pegasus dan inceledim Visit Ukraine - Information and Rules bu sayfadanda yaptırabiliyoruz, 2 gün için 5.9 euro dedi sigortaya , Türkiye de aynısına 140 tl demişti biraz önce
Tamaram ikimizede güzel gelsin tedavi kuzumCan Zaza bu kez her şey yolunda en iyi kliniklerden birindesin ve çok güzel bir tedavi oluyorsun. İnan bu kez olacak sayende 20-30 bebek geliyor su bir iki ay içinde bu kadar da dualarımızdasin Allah sesimizi duysun inşallah![]()
![]()
Canım Sibram özledim seni
Asi karti su hayat eve sığar uygulamasinda olan demi yaziyor orda ama detayli bakmadim telefonami indircez acaba onuÇift aşı olunca koda gerek yok yani aşı kartı yeterli değil mi :)
İnşallah sağ salim varın ve kaymak gibi işlerin güzel gitsinMerhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah![]()
Allah sizinde yolunuzu açık etsinBizde bileti aldık pazar günü oradayız inşallahsigortayı da Andrey halledecek
![]()
Aşı kartını çıkar elinde olsunÇift aşı olunca koda gerek yok yani aşı kartı yeterli değil mi :)
Canımmmm arkadaşım çok çokkk teşekkürlerİnşallah sağ salim varın ve kaymak gibi işlerin güzel gitsin
Döbüşler bebişlerle dolsun![]()