• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Günde yaptım buradan bi arkadaşımızın pozitif haberini alınca yaparken umutsuz yaptım görünce şoktan kalakaldım Allahım devamını getirsin insallah çok sağol canım rabbim nasip etsin isteyen herkese♥️♥️
Maşallah 🧿 çok güzel haber , allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah 🙏

😘😘😘
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah❤️
Kız patladık burda meraktan 🤣🤣 Allahtan Z Zaza74 acıdı halimize de söyledi 🤣🤣

Gözün aydın canım benim. Allah gönlüne göre versin inşallah 🧿🧿

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin 🥺🥺🥺
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Gözün aydın canımmmmmm
Yaaa bugün yeminle nirvana oldu hee 🧿🧿
Maşallah yaaa
Gelsin bebişler 🙏🙏

Canım kızlar hepinizi kutluyorum derya ve laluna ve idrar testi pozitif çıkanlar ayyy muhteşem bu haberleri almakkk🥰🥰🥰🥰🥰🤲🤲Ne güzel umut oluyorsunuz kalanlara 🙏🙏Sağlıkla büyüsünler ve güzel haberleriniz daim olsunnnn innsss 🤲🤲🤲🧿🧿🧿Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsunnn 🤲🤲

Canım kızlar hepinizi kutluyorum derya ve laluna ve idrar testi pozitif çıkanlar ayyy muhteşem bu haberleri almakkk🥰🥰🥰🥰🥰🤲🤲Ne güzel umut oluyorsunuz kalanlara 🙏🙏Sağlıkla büyüsünler ve güzel haberleriniz daim olsunnnn innsss 🤲🤲🤲🧿🧿🧿Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsunnn 🤲🤲
Canım benim çok teşekkür ediyorum amiiiin rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah ♥️

Kızlar ben her gün yatsı namazı sonrası meryem suresi okuyordum birde özel bi dua ekran görüntüsünü ekliyorum uyumadan önce uygulamak isteyen olursa diye sizlere söylemek istedim ♥️

Eklentiler

• 4E8879C4-DE51-4C3A-8CB5-9C57D620DF45.webp
    4E8879C4-DE51-4C3A-8CB5-9C57D620DF45.webp
    26 KB · Görüntüleme: 79
Back
X