- 28 Aralık 2018
- 1.069
- 2.078
- 133
- 46
Hayırlısı olsun inşallah canımbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah canımbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim![]()
Bende ilk görüşme için 29 ekime ayarlayacağım bu gidişle.benimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim![]()
benimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim![]()
Slm sonucu merakla bekleyenlerdenim , hayırlı haberler inşallahsonuç çıkmadı zazacım sabaha kaldı bakalım ne olacak
![]()
MaşallahYok hiç kızmadıminşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
![]()
Kısmetse benimde 15❤❤❤Ekim kac ?
15i transfer gunum kismetse
15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız![]()
Amin canım hemizi için inşallahAigle hayırlısı olsun canım Rabbim devamını getirsin sağlıkla ilerlesin herşey insalalh![]()
Çok teşekkürlerrMaşallahçok güzel haber darısı başıma inşallah
çok heyecanlı bir bekleyiş
Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
![]()
Amin canım inşallahÇok teşekkürlerrsizinde 9 ekimde galiba kan testi gününüz. Sizinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Selam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.Eki Görüntüle 2923488
Sonuç nasıl bakar mısınız lütfen
Halay cekmeyen15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız![]()
Teşekkürler sağ olunSelam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.
Morfolojisi 6 çıkmış. 4 ve üzeri normalSelam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.
Yüzde 6 normal sperm kurtariyor muMorfolojisi 6 çıkmış. 4 ve üzeri normal
Morm sıkıntılı bişeyi yok gibi.
Sayısı ve ileri hareketlilik de normal görünüyor.
Morfolojinin en az %4 olması gerekiyor 4 normal sayılıyor.Yüzde 6 normal sperm kurtariyor mu
Anlamadigim birseye yorum yapmamam gerektigini anladim
Anomali yüzde50 idi dikkatimi ceken aslinda.