• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası😄
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün❤️
Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcam 🤣🤣🤣

Beyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi🤣🤣🤣
Suyumuz süzüle süzüle döndük🤣🤣🤣
Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik🤣 🤣🤣 izin vermiolar yukariya🤣 aha bu aha su diye diye felemiz sasti😂

Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik🤣 🤣🤣 izin vermiolar yukariya🤣 aha bu aha su diye diye felemiz sasti😂
ayy beyzosum saka maka iyiki de görmedik yaa,napcaz görüp.sonucta orda beklryen kizlarin hepsi gayet genc ve güzeldi.hattaa bikactanesini hatirladik ya listeden😂😂

Oleeeeeeyyy çok çok sevindim kuzum
Belli değil
İkiz ihtimali yüksek
İnşallah istediğin sayıda evlat doğurasın canım kardeşim
Çok sabırla bekledin
Al buda Allahın mükafatı🥰😂❤️🌹💋👍
Senin sabrının yanında benim ki ne ki, nolur böyle deme çok utanırım.. en kısa en mümkün zamanda sende mükafatını evladını kucağına alarak al inşallah 🙏🏻🥲 Gör bak buralar noluyo o zaman 🥳🥳🥳🥳🥳

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Benim hamilelik belirtisinden çok covid belirtim oldu desem 🤣🤣
Ateşim çıktı bacaklarım covid geçirdiğim dönem gibi ağrıdı. Hatta seyahatler esnasında covid kaptığımı düşündüm 4 doz aşıya rağmen 🤣🤣
Ama hiç gebelik belirtisi yoktu. Hala yok diyebilirim ufak kasık ağrısı dışında

Back
X