• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Hic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak❤️❤️❤️❤️

Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰
Desi lütfen kızma dayanamadım🙈🙈🙈
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız😀
Sağlıkla kucağına al Desii-99. 🧿🧿🧿 Sende olmasan Zaza kimseden bir haberimiz olmayacak zaten. Sırlara devam 😉😉😉😉

Gün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallah❤️❤️Onca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldün🥰🥰Senı sevıyoruz dualarımız seninle 😍😍Az kaldı yavruna kavusmaya❤️❤️Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah❤️❤️

Hic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak❤️❤️❤️❤️
Zaza senin bebegin dogumu tum yurtta coskuyla kutlanacak😍
Zamani geldi artik bu ay ekim ayi:))
Transfer oncesi bi akupunktur filan yapilsa, artik her sey olmasi gerektigi gibi , sen yapabilecegin her seyi yapiyorsun. Endise etme... Sadece kendini rahatlanman gerek.
Bir de yurekten inan, biz inaniyoruz❣️

arkadaşlar selam herkese,
dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
duam isteyen herkes icin.başta burdaki canim arkadaslarim icin tabi🤭

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥

Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallah❤️❤️Onca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldün🥰🥰Senı sevıyoruz dualarımız seninle 😍😍Az kaldı yavruna kavusmaya❤️❤️Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah❤️❤️
Canımsın❤️❤️❤️❤️❤️

dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
Senide o minik fasulyemizide çoook öpüyorum
Allah nazarlardan korusun❤️💋

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥
Desii Anneadayı ve obir arkadaştan haber varmı?

Maşallah canımmm 🧿çok sevindimmmmm 🥰🥰Sağlıkla büyüsün annesinin canında innşşşş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️

Back
X