• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar selam herkese,
dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
duam isteyen herkes icin.başta burdaki canim arkadaslarim icin tabi🤭
Senide o minik fasulyemizide çoook öpüyorum
Allah nazarlardan korusun❤️💋

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥
Desii Anneadayı ve obir arkadaştan haber varmı?

dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
Maşallah canımmm 🧿çok sevindimmmmm 🥰🥰Sağlıkla büyüsün annesinin canında innşşşş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️

az sekerlimmmm ne guzel bir haber💕💕💕. Gözünüz aydin canimmmm. Saglikla kucaginiza aldiginiz günler de cok yakinda. ❤️

Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalım 🧿🧿🧿❤️❤️❤️🤲🤲

Kızz hele 4-5 kişide gebe kaldı kievde 😄
Özele yazıyorlar
Ortaya yazmıyorlar😂😂
Bütün arkadaşların ortaya yazmasını çok isterim. Bu sayfaları okuyan, araştıran, merak eden, yol bulmak isteyen binlerce kadına ışık olunuyor. Pozitifiyle negatifiyle nerede doğru nerede yanlış yapıldığıyla. Hepimiz hepimize ışık olalım 🤲🤲🤲🤲

Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün 🙇‍♀️💕🍀🤗

Back
X