• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim benim cok sevindim harikaaaaaaa. Kurban oldugum rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Dünyanin en güzel sesi bebegin kalp atisini duymak olsa gerekk rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin insallahhh🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕❤❤❤❤❤💋💋💋
Canım biz yavaş yavaş yaklaşıyoruz güzel şeylere inşallah sende çok yakında aynı duyguları yaşayacaksın❤️❤️❤️❤️ buradaki bütün arkadaşlarım en kısa süre de kavuşsun bebeklerine 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım biz yavaş yavaş yaklaşıyoruz güzel şeylere inşallah sende çok yakında aynı duyguları yaşayacaksın❤️❤️❤️❤️ buradaki bütün arkadaşlarım en kısa süre de kavuşsun bebeklerine 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amiiiiiin canim kardesim cumlemize insallah bu guzel duyguyu rabbim bizede yasatir❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Sağlıkla ilerlesin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok sevindim harika 😍😍❤️❤️🙏🙏

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Aigle çok sevindim kuzum
Allah yavrularınızı size bağışlasın🤲❤️🥰

Back
X