• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Çok sevindim aigle . Allah'ım o muhteşem sesi önce sana sonrada isteyen herkese duyurdum 🤲🤲🤲🤲 sonrada sağlıkla kucağına al canım benim❤️❤️❤️❤️

Yola çıkıyorum😀
Canım Zazam yolun açık olsun. Gönlünün muradı ömrüne olsun. Orada hayırlısıyla evlatların seni bekliyor. Kavuş artık onlara hasret bitsin. Ümitsizlere ümit ol. Bizlere yol oldun bütün dualar sana 🤲🤲🤲🤲🤲 Bizi habersiz bırakma❤️❤️❤️❤️

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum😄
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım❤️
Bitecek inaniyoruz🙏❣️
Zaza planlanan tekli transfer mi olacak? Hangi gun kismetse, dualarimiz seninle olacak..
Bu sefer farkli olarak ilaclarda degisiklik var mi?

Tamara canım kardeşim bugün yoğunluktan sana dönemedim
Artık yolcuyum😄
İnşallah güzel ve mutlu sonla benim bu tedavim biter umuduylayım❤️
İnşallah inşallah 🙏🙏❤️❤️ dualarım seninle canım kesin olarak biliyorum ki mutlu sona ramak kaldı artık, gün senin günün Allah'ın izniyle 🙏🙏🙏 yolun açık olsun su gibi akıp gitsin işlerin. Seviliyorsun hem de çok fazla ❤️❤️❤️

Kızlarr bugün kese görmek için gittim bi tane kese var 🥰 şimdilik herşey çok iyi görünüyormuş. Haftaya çarşamba kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla ilerler. Her randevu çok stresli valla 😃
Maşallah Allah devamını sağlıkla getirsin inşalalh 🙇‍♀️🍀🍀🍀🤗

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🐣🙏🐥
D Desi-99 cnm, ne demek, o Umudunun sonunun, bebeğini kucağına almanla mutluluğa dönüşmesini diliyorum 🙏 ve bendee teşekkür etme nezaketinden dolayı sana sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum ♥️ sağlıkla ve huzurla bu en güzel yolculuğuna devam et :KK66:
Güzel dileklerinde de sana katılıyor, isteyenlerinde bir an evvel kavuşmasını diliyorum...

Son düzenleme:
Zazam, yola çıkmışsın öncelikle yolun açık olsun güzelliklerle git gel inşallah 🙏🏻 Umarım bu iki minnoş sana zırh gibi yapışırda öyle dönersin 🥰
Aynı bedende 3 kişi olma mucizesine sende şahit olursun ❤️❤️❤️
Canım la lunam çok çok teşekür ederim
İnşallah öyle olur
Sen nasılsın
Bebeklerin nasıl
Sizi çok merak ediyordum❤️

Günaydın herkese,yumurta donasyonu ile tüp bebek yapmak istiyorum ve Kıbrıs düşünüyorum ama bir sürü şey okuyorum nereye kime güveneceğimi bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?Kıbrıs ve hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim?Tecrübelerinizş paylaşır misiniz?şimdiden teşekkürler

Günaydın herkese,yumurta donasyonu ile tüp bebek yapmak istiyorum ve Kıbrıs düşünüyorum ama bir sürü şey okuyorum nereye kime güveneceğimi bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?Kıbrıs ve hangi tüp bebek merkezine gitmeliyim?Tecrübelerinizş paylaşır misiniz?şimdiden teşekkürler
Aramıza hoş geldin
Tecrübelerimizi burda çok paylaştık
En iyi 5-6 bininci sayfadan okusanız sizde çok şey öyrenirsiniz❤️

Back
X