• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canım inşallah en kısa zamanda gidebiliriz 🙏Peki siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız
Evet canım biz yumurta donasyonu yaptık. Benimle beraber o ay 11 kadın transfer olduk 9 pozitif 2 negatif başari oranı oldukça yüksek bence .

Evet canım biz yumurta donasyonu yaptık. Benimle beraber o ay 11 kadın transfer olduk 9 pozitif 2 negatif başari oranı oldukça yüksek bence .
Evet canım gerçekten çok yüksekmiş❤Darısı bize inşallah 🙏 tez zamanda

Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima 🙏
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle 🙏💕💕💕💕💕💕
Güzel haberlerle dört can dönün inşallah evinize, yurdumuza🤲🤲🤲🤲
Çok teşekkür ederim canlarım😘😘
Okadar mutluyum ki,bugün yeşildomates beni görmek için transferime geldi
Onuda burdan çok öpüyorum
İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️

Kesinlikle comertce o kadar guzel paylastin ki herkesle tum bilgini❣️
Bugun artik son transferin olsun. Yeni bir hayat bedeninde baslasin🙏Yeni can(lar) seninle olsun…
Bugun transfer olacak tum guzel kadinlar 9 ay sonra anne olun…🌟
Cansın
İnşallah seninde güzel günün olsun ve burda pozitiv sonuçlar hiç bitmesin❤️💋

Canım güzel sonuçlarla dön inşallah.İnşallah mucizelerine kavuşursun dualarım seninle ve tüm transferi olan arkadaşlarla ❤🙏
Çok teşekkür ederim kuzum
İnşallah sanada son tedavi ve mutlu sonla bitsin🤲❤️

İnşallah bu ekipde Morpati,Mektup01,Foster,S….(gizli takipci),Yeşildomates ve ben hepimiz anne olalım🤲🤲🤲💋❤️
Amin canım dualarımız sizlerle Allah tüm anne adaylarını anne yapsın inşallah 🙏

Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki🥰.
Rabbim gonlundekini kucağına versin 🙏🙏🙏🙏Verdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli 🙏 çok kıymetlisin inan 🥰❤️❤️😘😍🥰😚🥰

Sen ne tatlı bir kadınsın görmeden gitsem aklımda kalırdı. Gönlünün guzelligi yüzüne öyle güzel vurmuş ki🥰.
Rabbim gonlundekini kucağına versin 🙏🙏🙏🙏Verdiğin her bilgi benim için çok çok kıymetli 🙏 çok kıymetlisin inan 🥰❤️❤️😘😍🥰😚🥰
😍😍😍💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️

İnşallah inşallah 🙏🙏❤️❤️ amin canım

Back
X