• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Y YesilDomates canım döndün mu? Nasılsın? Transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum 🙏🙏❤️❤️❤️
Şükür dün akşam evimize adım attık çok özlemişim evimi 🥳🥳🥳
Tamara sen ne tatli kadınsın herkesi tek tek hatırlıyor soruyorsun. İnsallah seninde güzel haberlerini konuşalım en kısa zamanda 🙏🙏
🙏

asın bayrakları asın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷toy kurulsun şenlik başlasın 🎈💃🏻💃🏻💃🏻 Zaza74 canına can , kanına kan olsun 💕,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈nasıl sevindim 🎈dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah 🙏🙏🙏
Tanısan daha çok seversin 🥰 hatuna abla diyesim var o kadar tatlı geliyor ama benden genç gösteriyor çıtır çıtır diyemiyorum 🥳🥳🥳🥳
Sukur kucağına alacağını gunleride göreceğiz inşallah 🙏🙏🙏🙏

asın bayrakları asın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷toy kurulsun şenlik başlasın 🎈💃🏻💃🏻💃🏻 Zaza74 canına can , kanına kan olsun 💕,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🎈nasıl sevindim 🎈dünyaya güzellik katan güzel kadın ,sağlıklı hayırlı evlatların olsun , evine huzur bereket neşe dolsun ,seni tanımadan seviyoruz , yolumuza ışık oldun Allah da senin yolunu ışıkla doldursun tüm karanlıklar bundan sonra hep aydınlık olsun, inşallah 🙏🙏🙏
Aynen katiliyorum kelimesi kelimesine🧿🧿🧿❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰

Ahahahaha🤣🤣🤣
Canımsın yaaa
Bu kadar şımartmayın beni🙈🥰🥰🥰

Canım senin durumun nasıl
İyisin sıkıntı yok değil mi
Çok teşekkürler 😍 Benim ara ara kanamam tekrarladı iğnelerden 1 tane kaldı bu sabah da vardı ama genel olarak iyiyim şükür , dr um cumadan önce gelme alttan bakmıcam (kanamadan dolayı) ve karnımdan da görünmedi geçen salı , yani 29 ekim bize çifte bayram olacak inşallah 🙏 bakalım kaç kese var ,kalp atışı var mı , herşey yolunda mı , bizde merakla bekliyoruz 🙏👼🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻💕

can zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeter❤️ zaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli🧿
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah🤲
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum❤️

Z Zaza74 canım senden gelecek güzel haberlerin ilki bu inş devamını dört gözle bütün kalbimle bekliyor olacam ekim ayında transfer olan bütün arkadaşlarımız yüzümüzü güldürsün herkes pozitif sonuç alsın inş 😘😘

can zazam..mutlugumu anlatmaya ne kelimeler ne de burda yazmalar yeter❤️ zaten biliyorsun en ufak bir süphem yoktu gebelik olusmayacağına dair..ayni sey kese ve kalp atışı icinde gecerli🧿
hatta ekim ayindaki herkes icin bu düsüncem, hepiniz pzitifi göreceksiniz insallah🤲
o yüzden ben yönümü canım tamara ma cevirdim:)) sabırlaa,heyecanla tamara ve diger canlarimi bekliyorum❤️
Amiiiiinnnn kuzum
Transferin 5 gününden seni her gün testlerimle bıktırmıştım🙈
Canımsın
Hakkını helal et❤️

Amiiiiinnnn kuzum
Transferin 5 gününden seni her gün testlerimle bıktırmıştım🙈
Canımsın
Hakkını helal et❤️
aaa,o ne demek yaa..haberim olmasa kızardım asıl😂😂😂
senin emeklerini düsününce nedir ki 3 gün seni dinlemişim❤️
sen asıl bizlere hakkını helal et canım..

Back
X