• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim sag sağlim kucagina aldigin gunleri gostersin insallahhh🙏🙏🙏🙏
İnşallah hepimizin canim yaaaa🙏🙏
bu sayfada ne hikayeler ne kayiplar ne gözyaşları var kimbilir 😔 kimsenin emeği boş kalmasın dilerim

İnşallah hepimizin canim yaaaa🙏🙏
bu sayfada ne hikayeler ne kayiplar ne gözyaşları var kimbilir 😔 kimsenin emeği boş kalmasın dilerim
Amin canım sizlerin güzel haberlerini öğrendikçe umudumuz artıyor 🌹💞

Bide bu vajinadan işe yarar mı estrofem acaba
Evet vajenden yapilan estrofem daha etkili olur. Oral alinca karacigerden gecer, vajenden verince daha yuksek doz olmus oluyor.
Onu zaten transfer sonrasi devam edilmesi konusunu soylerler size.

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
@Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
@bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
🥰🥰🥰ayy çok sevindimmm canımm🙏🙏🙏Herşey gönlünce olsunnn inşş 🤲🤲sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına almak nasip olsunn 🤲🤲❤️❤️Güzel haberlerin daim olsunnnnnn

Allah gönlüne göre versin cnm . Kibris kiew hic farketmez . Her iki tarafdada pozitif alan arkadaslar var. Bunlari kafayi takma Allahin izniyle sende kavusacaksin yavruna🥰
Bu arada esra uzun zamandir dikkatimi cekiyor. Yanlis anlama sakin. Hep soru sorup cikiyosun .Onca pozitif alan arkadaslar negatif alan arkadaslarlmiz oldu kimseye yazmadin. Dikkatimi cekti sadece. Burda hepimiz ayniyiz birbirimize destek olalim lütfen hep bana hep bana dogru degil🥰
Emin ol baskalarinin da cekti. 🙈

Merhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
@Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
@bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Süper haber,
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏

Aşınız varsa vdomaya gerek yok ki
Aşı kartını oluştur(pasaport no ve kimliğini kayd et),çıktısını çıkar elinde olsun
Her yerde onu göster yeter
Aşı olmayanlara vdoma zımbıltısı var😂
bizim pasaport yok,sadece kimlik ve aşı kartıyla da kieve girilebiliyor değil mi?

Back
X