• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😅 15 Kasım da kievdeym 🙏🏻 inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur 🥰
Hayirli olsun,
M Makaron a da yazdigim gibi. Asi varsa pasaport varsa pğrğzsüz dalış yapiyorsunuz Kieve. Kimlikle giris yapilacaksa form doldurulacak kalem almayı unutmayın cantaniza. havalimaninda tek kalem ardi sira kuyruk.

Hayirli olsun,
M Makaron a da yazdigim gibi. Asi varsa pasaport varsa pğrğzsüz dalış yapiyorsunuz Kieve. Kimlikle giris yapilacaksa form doldurulacak kalem almayı unutmayın cantaniza. havalimaninda tek kalem ardi sira kuyruk.
Teşekkür ederim 😊

Biz kimlikle giriş yapacagz😔 son dk karar değiştirdiğimiz için pasaport çıkarmaya zamanımız olmadı 😅🤦🏻‍♀️
Kimlikle giriste form dolduruluyor sadece. Kalemi unutmayin üç beş atın çantanıza. Formu doldurup veriyorsunuz o kadar. Telefonunuza google çeviri yukleyin. İnternetsiz de calisiyor. Gerekirse sormak istediginizi oraya yazar suratina dayarsiniz görevlinin. Ingilizce bilmiyorlar.

😅 15 Kasım da kievdeym 🙏🏻 inşallah herkesin duaları kabul olur , bebislerimiz bizimle olur 🥰
Gelsinnn kasım bebeleriiii😍😍😍
Eminim gizli takipcilerde olucak orda🤣
Allah bu yolda çabalayan tüm kadınların yüzünü güldürsün
Euro baş alıp gitti
Hiç bir tedavi çöp olmasın
Hiç bir umut boşa çıkmasın🤲❤️

Euro baş alıp gitti
Allah razı olsun canım 🥰 iyi ki varsın seni ve bebisini rabbim hep korusun 🥰 gelsin bebişleriimiiz💕

Allah razı olsun canım 🥰 iyi ki varsın seni ve bebisini rabbim hep korusun 🥰 gelsin bebişleriimiiz💕
Amin Allah hepinizden razı olsun 🙏 inşallah giden gidecek olan kim varsa dualar kabul olur ☺️

Az kalmis,
Hayirli olsun canim.
Asi varsa sorun yok.
kimlikle giris yapilacaksa orada form dolduracaksiniz. Kalem alin yaniniza bol bol. Pasaport varsa yag bal girersiniz.
Çok teşekkür ederim ☺️ biz ön görüşmeye gitmiştik az çok biliyoruz zaten pasaport la giriyoruz evet ☺️

Elimde olsaydı gidip sizi orda karşılardım😂😂😂
Çok heyecanlandım
Cesaretimi senden aldım Z Zaza74 yoksa hayatta kieve gitmeye karar veremedim😂 Kıbrıs'ta ayarlamistm herşeyi 😅 inşallah herşey yolunda gider🙏🏻

Kızlaaaarrrr
Az önce Zirkamdan güzel haber geldi
İki bebeği reduksiyon yaptı biliyorsunuz cmrtesu
Bugün ilk müayinesi vardı
Çok şükür hiç kanaması olmadan o iki bebek küçülmüş
Veeeeeee Zirkamın iki erkek bebeği olucakmışşşş😂😂😂
Dualarımız kabul oldu
Oğul diye diye duruyordu😍

Ben artık dayanamadım ve bugun mıde ıcın ilac yazdırdım inşallah faydasını görürüm🥰 kusmaktan icin dısıma cıktı
Oyyyy kuzum kıyamam, görürsün elbette. Bir de B12 vitaminine baktır canım az olunca mide bulantısı çok oluyormus ❤️😘

Teşekkür ederim canım bebekler iyi, iki gün önce ikiz bebeklerimin arasındaki zarı deldi doktorum ver küçük bebeğim kurtuldu çok şükür ♥️Biz ondan vazgeçmedik o da bizi bırakmadı😍 Şimdi büyüyorlar annelerini yatağa düşürdükleri yetmezmiş gibi kasık ağrılarım arttı rahim büyüdükçe 😌 Rabbim hepinize ummadığınız mutluluklar nasip etsin inşallah 🤲🏻
Güzel anne Allah seni ve bebeklerini korusun 🙏 dualarımız seninle canım ❤️

Euro baş alıp gitti
Amiiiiiiiinnnnnnnnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Rabbbim gonlune gore verdi vallahi erkek istiyordu superrrr

Kızlaaaarrrr
Dualarımız kabul oldu
Maşallah 🧿 Allah tamamına erdirsin , hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar 🙏 hep erkek çocuk istiyordu Allah nasip etti demek çok içten dua etmiş , çok sevindim 🥰🎈🎈🎈

Ben ön görüşmeye gitmedim canım 😅 tahlilleri burada istediğin doktorda yaptırabilirsin .Ön görüşmeye gitmedigim için bende merak ediyorum ama giden arkadaşlar çok yardımcı oldu burada 😊 Zor olmuyor hiç korkma Andrey yardımcı oluyor
15 Kasım'da tedaviye gidiyormussun. Takip edicem sonucunu.
Allah yardımcın olsun , bebislerinle gel insAllah. Teşekkür ederim cevabın için.

Back
X