- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.218
- 88
- 43
Al benden de o kadarAminnn insallah çok sağolgönül isterdi seninle gelelim ama demekki hayırlısı böyleymiş
![]()
Transfer hangi gün olacak
Bir de tekli mi yoksa ikili transfer mi olacaksın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarAminnn insallah çok sağolgönül isterdi seninle gelelim ama demekki hayırlısı böyleymiş
![]()
17 sinde transfer , ona Elena karar verecek yarın :) rahime göre söylüyormuş sanırımAl benden de o kadar
Transfer hangi gün olacak
Bir de tekli mi yoksa ikili transfer mi olacaksın ?
Anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah17 sinde transfer , ona Elena karar verecek yarın :) rahime göre söylüyormuş sanırım![]()
Welcome to kievKızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi![]()
Bebelerle donup gebelik haberinizi kutlayalimAminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
Allah tedavinizi hayırlı etsinMeraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Gözün aydınKızlar biz kiev e geldik , Venice oteldeyiz , gayet memnunuz otelden bize göre aparttan bi tık daha iyi![]()
Kiev biotex merkez baya basarili, guzel sonuclar geliyor.Meraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Hayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gelBiz pazartesi gideceğiz![]()
AmiinHayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gel![]()
❤❤❤❤❤❤
Gidebilirsem inşallahHayirlisiyla git gel insallah sende bebislerini al gel![]()
Amin Zaza çok sağol iyi ki varsınGözün aydın
İnşallah güzel haberle dön
Bebiş haberiyle
Ayy Allah aşkına stresten uzak olGidebilirsem inşallahiş yerim sürekli bı sorun çıkarıyor çıldırtıyor beni
![]()
Allah'tan biletleri 2 gün erken aldıkAyy Allah aşkına stresten uzak ol
İnşallah su gibi işin gider![]()