• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını😅
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.🙏 Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah🙏🙏🙏
Hep aklımdaydın, sormaya tereddüt ediyordum.. Çok çoook sevindim, Müphemcimmm.. Hayırlısıyla gidin güzel müjdeli haberlerle geniş aile olarak dönün 🙏🙏🙏🙏💖🥰 Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun, yeni yıl güzel başlangıçlara vesile olsun, inşaallah 😘🙌

Kasım ayı ekibindeki sevgili dostlar, hepiniz bedeninizde minik nefeslerle dönmeniz dileğiyleee.. dualarımızda olacaksınız, Rabbim sizler için en güzelini en hayırlısını nasip etsin 🤲🤲🤲💖

K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini ☺️
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindim ❤️ hersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni 😘☺️
Allah razi olsun annem. Alah herkese hayirli kapilarvacsin. Allah kimseyi kimsrnin arkasindan baktirmasin insalljh... 🙂🙃🙃🙃

Kızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını😅
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.🙏 Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah🙏🙏🙏
Dualar sizinle tum kasim ekibi🧿.. gebeler cogalsin her eve bebek gelsin🙏❣️
Biz kalanlari da unutmasin rabbim…

Selam arkadaşlar ,
British ivf da yumurta donasyonu yaptıran oldu mu ? Dr Hasan bey var galiba ...bugün ön bilgi aldım koordinatorden .Bende araştırmalarıma yeni başladım pek bilgim yok ...tek çarem donasyon malesef yaştan dolayı amh im cok düşükkk ...
Benim kıbrısta britishte tedavilerim olmuş
Her zaman dedim ve diyeceyem,kıbrısta en kaliteli merkez british ivf

İsteyen ve şuan tedavide olan herkesin isteklerinin yerine gelmesini ve deee canından bir cana doya doya sarılmasını diliyorum 🥰
Z Zaza74 'm canım, güzel haberlerini bir an evvel almayı umut ediyorummm
1f49e.png

Günaydın cikartamazsan da dert etme rahat ol biz yoldayken davetiye geldi elimize cikartma imkanımız olmadı telefondan gösterdik. İşlerin rast gitsin inşallah 🙏
Günaydın, amin inşallah 🙏🏻😊biz de çıkaramazsak telefondan gösteririr o zaman 👍🏻 teşekkür ederim

Back
X