• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Gunu birlik bedeninizi yorabilir bel ki.Bir gun kalmaniz en azindan daha iyi olur sanki

Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Umarim hayirli sonuclar alirsiniz.Bol sans

Kızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
Şimdi chatgbt ye sordum Türkiye’den aradıklarında yurtdışını arıyorsunuz farklı ücretlendirilecektir diye sesli anons verir diyo. Vermemesi için Uçak moduna alın interneti kullanın diyo. Yani bi nevi telefonunuz kapalı olsun diyo. Bunun başka yolu yokmuş. Otomatik olarak anons verirmiş. Ve bu kötü bi şey. İyice kafam karıştı bu olayda. Anlaşılmasın istiyorum.
Lütfen gidenler net bi bilgi verebilir mi?
Merhaba canım @bicare arkdas size bu dosyayı iletmemi soyledi iyi akşamlar

Eklentiler

• IMG_20250531_054134.webp
    IMG_20250531_054134.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 30
Ben turk telekom kullanıyorum gunluk 250 gibi bir rakam ile buradakı tum paketi kullandım,telefon tr de nasıl kullanıyosam öyleydı.2 gün kaldım 500 lira faturaya yansıdı.

Transferin 6.günü bugün.Testler pozitif,ama inanılmaz korkuyorum son iki normal tüp bebek transferim kimyasaldı,sevınemıyorum bilr pozitife.2 embrıyo transfer edildi,aksam gittim sabah transfer oldu bır kac saat sonrada ucakla döndüm ve havaalanındaydı arabam,40 dk arac kullanıp eve geldim..Bence saglıklıysa tutacagı varsa tutar,yolculuk hareket olumsuz etkılemıyor.İnsallah tutar sapasaglamda bu son olur,hepınızın allah yardımcısı olsun

Eklentiler

• IMG_5450.webp
    IMG_5450.webp
    81 KB · Görüntüleme: 22
Transferin 6.günü bugün.Testler pozitif,ama inanılmaz korkuyorum son iki normal tüp bebek transferim kimyasaldı,sevınemıyorum bilr pozitife.2 embrıyo transfer edildi,aksam gittim sabah transfer oldu bır kac saat sonrada ucakla döndüm ve havaalanındaydı arabam,40 dk arac kullanıp eve geldim..Bence saglıklıysa tutacagı varsa tutar,yolculuk hareket olumsuz etkılemıyor.İnsallah tutar sapasaglamda bu son olur,hepınızın allah yardımcısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah tutmuştur. Sakın olumsuz düşünme. Kucağına alacaksın Bebişlerini 🥰😘

Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah tutmuştur. Sakın olumsuz düşünme. Kucağına alacaksın Bebişlerini 🥰😘
Kucaga alana kadar rahat yok valla ,her dk bi test bi kontrol falan bekleyerek gecıyor bızim gibi kayıplar yasamıs ve cok tedavı surecı gecirmiş insanlar..insallah hayırlı ve saglıklıysa gelsinler,hepimizin yüzü gülsün..🙏🙏Darısı pozitif haberini alıp sonra kucagına almaya nasip olsun

Dayanamadım kan verdim 6.gün bugün 86 cıktı🙏🙏🙏Transfer hariç 🙏🙏5 gün sonra yenıden verecegım asıl günümde ,insallah bu sefer tamamına ersün artık
Ay canım hayırlı uğurlu olsun. Olmuş işte maşallah. Bakalım artış nasıl olacak. İkizler mi geliyor acaba 🥰💃🏼👼👩‍🍼

Ay canım hayırlı uğurlu olsun. Olmuş işte maşallah. Bakalım artış nasıl olacak. İkizler mi geliyor acaba 🥰💃🏼👼👩‍🍼
Ay bilmiyorum valla o kadar cok hüsrana ugradım ki,sevinemiyo bile insan cok enteresan gercekten.Hep pozitifleri gördüm gördüm sonu gelmedi ,insallah bu sefer olcak 🙏İkiz düşüncesi koydurduktan sonra korkuttu ilk kez :) hayırlısı darisi insallah sizlere de olsun allah hakeden tüm kadınlara anneliği tattırsın 🥰Hayırlı evlat yetıstırmeyı nasip etsin

Ay bilmiyorum valla o kadar cok hüsrana ugradım ki,sevinemiyo bile insan cok enteresan gercekten.Hep pozitifleri gördüm gördüm sonu gelmedi ,insallah bu sefer olcak 🙏İkiz düşüncesi koydurduktan sonra korkuttu ilk kez :) hayırlısı darisi insallah sizlere de olsun allah hakeden tüm kadınlara anneliği tattırsın 🥰Hayırlı evlat yetıstırmeyı nasip etsin
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Kucağımıza almak nasip etsin.

Back
X