Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu sebeple folluk tüplerimi aldırdım.Merhaba transfer öncesi rahimde sıvı birikimi olanlar oldumu dediler progestan dex ile geçiyormuş geçiyormu acaba bilgilendirebilirmisiniz
Türkiye de yaptırdığım transferler de birkez karşımıza çıktı. Doktor ısrarla tüplerinizde sıvı geçişi olabilir tüp bebekleriniz bu sebeple tutmuyor olabilir demişti. Ama ben başka doktorların görüşünü almıştım. Onlar gerekli görmemişti. Kıbrıs serüveninde bu görüşü doktoruma ilettim. ben böyle söyleyince oda detaylı bir muayene yaptı ve söyleyen doktorun haklı olabileceği görüşüne vardı. Bende aldırdım. Patoloji sonucunda enfeksiyon çıktı tüplerde. yani aldırmak doğru bir tercihmiş. zaten Avrupa'da belli bir yaşın üstünde ki kadınlar kansere karşı korunma amaçlı tüplerini aldırıyorlarmış. Bu vesile ile bunu da öğrendim.sürekli olan bir şeymiydi yoksa ilk kez mi oldu daha önce böyle birşey yoktu esrofem kullandıktan sonra oldu porulutex iğnesi ile geçiyormuş
İstanbul’da tedavilerim sürecinde 2 kez rahim filmi çektirmiştim..ilkinde doktor tüplerimin birinde sıvı birikimi tespit etti ve Laparaskopi ile bir tüpümü bağlamıştı…sonraki rahim filmimde herhangi bir sıvı birikimi görmediler.. onlara göre bu sıvı embriyon tutunmasını engelliyormuşMerhaba transfer öncesi rahimde sıvı birikimi olanlar oldumu dediler progestan dex ile geçiyormuş geçiyormu acaba bilgilendirebilirmisiniz
Ne zaman gidiyorsun nasip olursa cnm bendede heyecan var zaman yaklaştıkçaBende tahlilleri yaptırıp gideceğim. Güzel sonuçlar alalım inşallah![]()
Benden yeniden hsg istediler 3 yılı geçmişti tekrarlayalım dediler. Regli yeni bitti olmadan tamamlayacağım testleri reglinle başlarız dediler. Sadece genetik için bi ay daha sarkabilir parasını denklemek için. Bende şimdiden ruhen kendimi hazırladım gibi. Şuanda da yumurtam var ama tedavi olmak istemiyorum artık. Sonuçta gitmek istiyorumNe zaman gidiyorsun nasip olursa cnm bendede heyecan var zaman yaklaştıkça
Hayırlısı olsun inşallah son deneme olsun insan her türlü yıpratıyor beklemek zor sonucu heyecan ve mutluluk olsunBenden yeniden hsg istediler 3 yılı geçmişti tekrarlayalım dediler. Regli yeni bitti olmadan tamamlayacağım testleri reglinle başlarız dediler. Sadece genetik için bi ay daha sarkabilir parasını denklemek için. Bende şimdiden ruhen kendimi hazırladım gibi. Şuanda da yumurtam var ama tedavi olmak istemiyorum artık. Sonuçta gitmek istiyorum![]()
Merhaba. Ben yeni dahil oldum. Tahlillerimi hazırlama sürecindeyim. Sonrasında da gideceğim. klinik ile anlaştım. Bekliyoruz bakalım. Sizin süreçler nasıl devam ediyor:Süreçleriniz nasıl geçiyo neler yapıyorsunuz baya sessizleşti grup![]()
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah.Arkadaşlar merhaba ben 26 sında transfer oluyorum dua edin lütfen
Birbirimize bu süreçte destek olalım
Sizin nereydi tecrübeleriniz nasıldıArkadaşlar merhaba ben 26 sında transfer oluyorum dua edin lütfen
İnşallah olumlu sonuç alırsınız bize de yol gösterip umut olursunuzArkadaşlar merhaba ben 26 sında transfer oluyorum dua edin lütfen
Ventusa başlayacağım ama kafamda deli sorular. Birazda heyecan yaptım sanırım. Sizin nasıl süreciniz. Bende online görüşme sağladım doktor hanım sıcak geldi ama yine de bazı sorularım varSiz de mi Ventus a gidiyorsunuz hayırlı olsun süreciniz hangi ayda olacak yani. Ben önce bi görüşmeye gideceğim özel durumlarımız var hem de görmek istedim. Sonrasında başlayacağız allahın izniyle