Ben ocak ve mart kımyasal gebelik geçirdim,oncesıde 2 normal düşük.Neyse yastan donasyona karar verdim,uzatmak istemedim dene dene kendı yumurtalarla neteye kadar ama takıp eden doktora da dedim bu benım son sansım,bırde burada gol yemek istemiyorum,bır bakın testler vs ne eksık .rahım nasıl falan ..Dedıkı bır kan testi yapalım size şüphelendi,çünkü kendi yumurtam 8/10 toplanıp 5 kalıyor ama olmuyor.Bagısıklık sistemi kıller hucre cıktı,tek neden mi bu bilemeyiz,kan sulandırıcı vs de ıcıyordum öncesinde.Öyle sonuc alınca doktor tahım yıkama yapalım ve aynı zamanda bagısıklık baskılayalım dedi .2 haftadır avuc avuc ilaçlar igneler..basipse pazartesi gidecegim transfere.İlk rahım ölcüm 12 cıktı ,2 gün sonra basladım progestana,valla bende usandım yekrar kendım denemek istemedim,bakalım ne cıkacak ne olacak.Bendr hazırlıklar tamam ,genc de donor secildi söylenen,5 embrıyo var tıplamda ama bana bır de yetıyor,umarım saglıklıdırda ugrastırmadan tutar.Siz baska merkeze de tasıtabılırsınız isterseniz,sonucta her sekılde transfer parası ödeyeceksınız,benım arkadasımın bır yumurtası vardı sanırım brıtıste,onu tasıttı,öncekıler olumsuz olmustu,evlı olmadıgı ıcın tr de
tup bebek tedavı gorup kıbrısta transfer oluyordu.Velhasıl 3.derece olmasına ragmen embrıyosu valla tuttu.Nasıp kısmetmı baska bir seymı bılmem ama ıcınızde kalmasın deneyın.Mısal ben tup bebekte 2 farklı merkezde ıslem gordum,bu ıslemımde baska hocada ,yanı aynı yere devam etmek kafada suphe uyandırıyorbenım ıcın.Ben degısıklık traftarıyım,yorucu herdefaaında anlatmak ama toplamda da 2 yılda 6:7 farklı hocaya gördğndüm.Her bırınde baska bakıs acısı..