• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 21 inde eşim sperm verdi embroların döllendiği gün 0. Gün olarak kabul ediliyormuş bugün embrolog aradı 13 döllenmiş yumurta oluşmuş bugün 9 adet gelişimi güzel olan kalmış 26 sı transfer edilecek lütfen dua edin 🙏
İnşallah sağlıkla gelişirler ve transferinde tutunur cnm. Emeklerimiz boşa gitmesin sonucu güzel olsun hepimizin inşallah 🙏

Benim çok yeni henuz daha kalbini duyamadık,yani süreci anlatmıstım,transfer sonrası da hiç dikkat etmedim,araba bisiklet kullandım hünlük hayatıma hemen döndüm uzun ucuslar yaptım.Sadece cinsellik ve deniz havuz kısıtı harici pek bir şeye dikkat etmedim,şükür iki kese tuttu.Bir haftadır bulantılar başladı,değişik bir bulantı kusma değilde tiksinme gibi.Hiç kanamam olmadı şükür,hiç öyle agrım sanaım olmadı,uyku cok vurmuyor,insallah devamı gelir daha yolun bası ama hep bir korku bitmiyor inanın,henüz hamıle gibi hissedemiyorum,tuttu bebegım olacak duygusu hiç yok,hala korku kaygı var.Dilimde insallah hayırlıysa bakalım şeklinde geçiyor günler.Muhtemel 4/5 aylık olana kadar pek bi duygusal huzur olmayacak,sonrada vucut baskısından rahat yok sonra bebeklerden pek rahat olmayacak :) valla değişik karmasık bir durum.Buradan nir iki arkadasla yazısıp konusuyoruz kımse bilmedigi için daha rahat oluyor ,bırbırımızi anlayıp tecrubelerımızı yasadıklarımızı anlatabılıyoruz.İnsallah en iyi merkezde hayırlısıyla kucagınıza bebiş almak naasip olsun bir an önce..Kimsenın maddı manevı emegı hiç olmasın,zor süreç hepimizin allah yardımcısı olsunda bu sınavı da atlatalım
Hangi klinikte yaptırmıştiniz siz aceba Ben kaçırdım galiba yazdiysanizda

Hangi klinikte yaptırmıştiniz siz aceba Ben kaçırdım galiba yazdiysanizda
Claviste yaaptırmıstım ,aslında merkez içün değil hoca selen ecemiş için orayı tercih etmıstım.Ama yazıstıgım ıkı arkadas var onlar hıt te yaptırmıs ,onlarında pozıtıf durumları.

Kızlar Embriyolog aradı bugün embriyoların üçüncü günü o.gün 13 adetti 1. Günde 9 adet embriyo kalmıştı 3. Günde 6 adet embriyom kalmış dua edin lütfen 26 sında transfer olacak

Claviste yaaptırmıstım ,aslında merkez içün değil hoca selen ecemiş için orayı tercih etmıstım.Ama yazıstıgım ıkı arkadas var onlar hıt te yaptırmıs ,onlarında pozıtıf durumları.
Anladım bende Selen hanımı düşünüyorum ama bakalım ivox da aklımın bi ucunda ikisi arasında kararsizim

Ben ocak ve mart kımyasal gebelik geçirdim,oncesıde 2 normal düşük.Neyse yastan donasyona karar verdim,uzatmak istemedim dene dene kendı yumurtalarla neteye kadar ama takıp eden doktora da dedim bu benım son sansım,bırde burada gol yemek istemiyorum,bır bakın testler vs ne eksık .rahım nasıl falan ..Dedıkı bır kan testi yapalım size şüphelendi,çünkü kendi yumurtam 8/10 toplanıp 5 kalıyor ama olmuyor.Bagısıklık sistemi kıller hucre cıktı,tek neden mi bu bilemeyiz,kan sulandırıcı vs de ıcıyordum öncesinde.Öyle sonuc alınca doktor tahım yıkama yapalım ve aynı zamanda bagısıklık baskılayalım dedi .2 haftadır avuc avuc ilaçlar igneler..basipse pazartesi gidecegim transfere.İlk rahım ölcüm 12 cıktı ,2 gün sonra basladım progestana,valla bende usandım yekrar kendım denemek istemedim,bakalım ne cıkacak ne olacak.Bendr hazırlıklar tamam ,genc de donor secildi söylenen,5 embrıyo var tıplamda ama bana bır de yetıyor,umarım saglıklıdırda ugrastırmadan tutar.Siz baska merkeze de tasıtabılırsınız isterseniz,sonucta her sekılde transfer parası ödeyeceksınız,benım arkadasımın bır yumurtası vardı sanırım brıtıste,onu tasıttı,öncekıler olumsuz olmustu,evlı olmadıgı ıcın tr de tup bebek tedavı gorup kıbrısta transfer oluyordu.Velhasıl 3.derece olmasına ragmen embrıyosu valla tuttu.Nasıp kısmetmı baska bir seymı bılmem ama ıcınızde kalmasın deneyın.Mısal ben tup bebekte 2 farklı merkezde ıslem gordum,bu ıslemımde baska hocada ,yanı aynı yere devam etmek kafada suphe uyandırıyorbenım ıcın.Ben degısıklık traftarıyım,yorucu herdefaaında anlatmak ama toplamda da 2 yılda 6:7 farklı hocaya gördğndüm.Her bırınde baska bakıs acısı..

Eşimle konuştuk merkez falan istemiyorum git son defa transfer yap hepsini koysunlar bitsin artık dedi. Şunu anladım erkekler fark ettirmiyor ama bizden daha fazla üzülüyor. Tekrar Para biriktiririz o zamana kadar savaş biter kieve gideriz dedi. Kıbrıs konusunu artık bitirelim lütfen dedi. 4 defa gittik umut veriyorlar sonucu yok. Başka merkez ne yapacak ki tekrar yapalım bu yumurtalar çöp işe yaramaz diyecek bunun gerçekliğine nasıl inanacağız dedi. Tekrar protokol 8 bin euro isteyecek. Yeter bence diyor. Çok ağladım. Eşim çıktı annesine gitti.
Merhaba kardeşim bizde kyev e gittik şimdiye kadar iki defa gittik geçen sene Ekim ayında gittik bir hafta kaldık bizimle ilgili bazı sıkıntılar çıktı 7 haziran 2025 te tekrar gittik andreyim çok iyi bir insan çok dürüst klinikte çok iyi Kıbrısa güven olmaz gitmeniz için pasapor ve vize almanız lazım uçak yok ilk gidiş için Bulgaristan veya Romanya vizesi almanız lazım başka türlü gidemezsiniz Bulgaristan Romanya ondan Ukrayna gidersınız yaklaşık 34 saat sürüyor İstanbul dan oraya eyer yeşil pasaportunuz varsa vizeye gerek yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kardeşim bizde kyev e gittik şimdiye kadar iki defa gittik geçen sene Ekim ayında gittik bir hafta kaldık bizimle ilgili bazı sıkıntılar çıktı 7 haziran 2025 te tekrar gittik andreyim çok iyi bir insan çok dürüst klinikte çok iyi Kıbrısa güven olmaz gitmeniz için pasapor ve vize almanız lazım uçak yok ilk gidiş için Bulgaristan veya Romanya vizesi almanız lazım başka türlü gidemezsiniz Bulgaristan Romanya ondan Ukrayna gidersınız yaklaşık 34 saat sürüyor İstanbul dan oraya eyer yeşil pasaportunuz varsa vizeye gerek yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Günaydın bende Andrew görüştüm çok açıklayıcı biri. Savaş olmasa gidecektik. Yol büyük sorun o yüzden Kıbrıs a gittik. Gitmez olaydık. Kıbrıs her merkez aynı veri tabanını kullanıyormuş o yüzden hepsi aynı. Andrew söylemişti.

Günaydın bende Andrew görüştüm çok açıklayıcı biri. Savaş olmasa gidecektik. Yol büyük sorun o yüzden Kıbrıs a gittik. Gitmez olaydık. Kıbrıs her merkez aynı veri tabanını kullanıyormuş o yüzden hepsi aynı. Andrew söylemişti.
Önceden yumurta ihtiyacını biz karşılıyorduk. Savaş olduğu için gönderemiyoruz dedi. Nereden buluyorlar bilmiyorum dedi. Bence embriyo transferi yapılmıyor kandırıyorlar hiç canlı doğum oranı olmaz. Kıbrıs Ukrayna dan yumurta aldığı zaman başarılıydı. Şimdi ne yaptıkları belirsiz. Sürekli burada reklam yapıyorlar artık anlıyorum reklam olduğunu itibar etmiyorum gittim yaşadım gördüm. Burada ki üyeler de itibar etmesin. İlk seferde tuttu vs hepsi yalan.

Önceden yumurta ihtiyacını biz karşılıyorduk. Savaş olduğu için gönderemiyoruz dedi. Nereden buluyorlar bilmiyorum dedi. Bence embriyo transferi yapılmıyor kandırıyorlar hiç canlı doğum oranı olmaz. Kıbrıs Ukrayna dan yumurta aldığı zaman başarılıydı. Şimdi ne yaptıkları belirsiz. Sürekli burada reklam yapıyorlar artık anlıyorum reklam olduğunu itibar etmiyorum gittim yaşadım gördüm. Burada ki üyeler de itibar etmesin. İlk seferde tuttu vs hepsi yalan.
Size özelden kendi dökumanlarımdan gönderdim,İlk sefer tuttu,henuz 7 haftalık sonı ne olur bılmem ,şu anki durum kalp atısları var ve saglıklı haftasona göre..Lütfen yazarken bir şeyler ben ve benım gibilere yalancı demekten kaçının..Bende insanlar deneyimlerden bir fikir edinsin diye arada yazıyorum,2 görüştügüm kisi var onlarda hıt diye bi yerde oldular ıkısının de tuttu,biri 2 den bırını dusurdu tek bebekle devam digeri 2 bebek devam ,bende 2 bebek devam..Sizin olumsuz deneyımınız olabılır,bızlerınde olacak diye bır durumu yok..

Size özelden kendi dökumanlarımdan gönderdim,İlk sefer tuttu,henuz 7 haftalık sonı ne olur bılmem ,şu anki durum kalp atısları var ve saglıklı haftasona göre..Lütfen yazarken bir şeyler ben ve benım gibilere yalancı demekten kaçının..Bende insanlar deneyimlerden bir fikir edinsin diye arada yazıyorum,2 görüştügüm kisi var onlarda hıt diye bi yerde oldular ıkısının de tuttu,biri 2 den bırını dusurdu tek bebekle devam digeri 2 bebek devam ,bende 2 bebek devam..Sizin olumsuz deneyımınız olabılır,bızlerınde olacak diye bır durumu yok..
Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil.

Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil.
Siz öyle düşünmeye devam edin,şu ana kadar hersey iyi,ilk transferimdi..Daha 7 ay var nolacak bilemem,benim kendı hamılelıklerımde kalp atıslarını giç duyamadım,bunda pat diye duydum,.İlk 3 ay önemli,sonrasındada nasip,erkıleyen bir sürü sevep var,onlara bakmak arastırmak lazım,troıd varmı uygunmu,lan degerlerın uygun mu,kılon uygun mu..Bir sürü sevep var 3 ay geçtikten sonra yaaanan kayıpların..Bunlarda sorun varsa dunyanın en iyi yumurtası da olsa devamı gelmez..1,5 yılda 5 kez kendı yumurtamla tedavı görüp bir sürü deneyım yasamıs bırı olarak söylüyorum,sebep yumurta kalıtesızlıgıydı,pgt den hepsı olumsuz geldı,ha siz emın olmak istiyorsanız yaptırırsınız donorun yumurtalarına pgt..O zaman merkezlerı suclayabılırsınız oluösuz gelirse hepsı..Saglıklı yumurta cıkmazsa dedıgınız dogru,nerden alıyorlar yumurta öğrencılerden..1/2 bın euro ya satıyorlar,kıevde farklı yapılan ne aynısı orda da ogrencıler falan satıyor,

Merhaba. Ben yeni dahil oldum. Tahlillerimi hazırlama sürecindeyim. Sonrasında da gideceğim. klinik ile anlaştım. Bekliyoruz bakalım. Sizin süreçler nasıl devam ediyor:
Hangi klinikle anlaştınız acaba? Ben de iki klinikle görüştüm. Ama yorumları okudukça kafam iyice karıştı :(

Hangi klinikle anlaştınız acaba? Ben de iki klinikle görüştüm. Ama yorumları okudukça kafam iyice karıştı :(
Merhaba ventusla görüştüm. Benimde okurken kafam karışıyordu önerenler oldu kendi aradıklarım oldu sonunda oraya karar kıldım. İçime sindi bilmiyorum. zaman gösterecek inşallah. Sonucu güzel olsun

Back
X