Benim yaşım 42 ben 8 yıl mücadele ettim ve bu son denemem . Banada soylenen yas ile alakalı yumurta kalitesizlik. Sadece size 1 tavsiyem var yumurtalik prp ve eksozom yaptırın tup bebek oncesi çok etkili oluyor. Yıllar sonra geçen yıl dogal yol ile hamile kaldım bu islemden sonra fakat bebek down sendromu çıktı sonlandirdik maalesef. Ama tup bebek oncesi yaparsanız genetik test de yaparlarsa transfer oncesi saglikli yumurta çıkacağını düşünüyorum.
Öneriniz için teşekkürler… sizden güzel haberler bekliyoruz

Ben yaptirdim şuan sonuç bekliyorum 1 hafta var beta hcg bastırmaya. Bende tek yumurta kaldı saglikli onu transfer ettiler. İnşallah sizinde şansıniz bol olur evladınız a kavusursunuz
Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim 💕

Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim 💕
Merhaba güzel sonuçların olsun. Hangi klinik. Bende donör adetini bekliyorum heyecanlandık süreç yaklaştıkça

Dilerim sizinde çektiginiz çileler biter,saglıkla mutlu cocuga ulasırsınız.Biz 13 haftalık olduk şükür.Yolun biraz zorlu kısmını atlattık,darısı size olsun insallah.
Teşekkür ederim Aminn inşallah şuanda çok güzel gidiyor rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💜

Aynen öyle. İnşallah ve inşallah tutmuştur bebek. Birsey soracağım siz tup bebek işlem kullanın diye hangi ilaçları verildi. Yada verildimi? Birde hiç bir belirti varmi sizde
Hiçbir belirti hissetmiyorum bazen ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa düşüyorum ama Rabbim ol desin olsun inşallah 🤲 prolutex 25 mg estrofem vagifem fitil enox4000 verdi ama benim takibimi yapan doktorum bir kutu monodoks 9gunde kullanmam icin prednol verdi coraspirin ile birlikte canım

Bendede hiç belirti yok inan tahlil bile yaptırırken korkarak yaptıracağım her defasında negatif gördüm insallah biz ve bizim gibi herkez pozitifi görür inşallah.

Bendede hiç belirti yok inan tahlil bile yaptırırken korkarak yaptıracağım her defasında negatif gördüm insallah biz ve bizim gibi herkez pozitifi görür inşallah.
Al benden de o kadar ama tevekkül edeceğiz elden başka ne gelir ki dua ile bekliyorum test gününü 🤲

Back
X