Yanı sıra da beyaz birşeyler vardı plastiğimsi şekilde.
bunu nasıl yedin
Yanı sıra da beyaz birşeyler vardı plastiğimsi şekilde.
Yemedim tabi ki de döktüm. :) Sabah eşim benim yaptığım yumurta da buna benziyordu dedi onu yedim mi diye düşünüyorum kara kara. :2:
Bende şaşırdım olmadı tavuk alıp beslicem yani yumurtadan soğudum :S
Evet öyle, hemde nasıl berbat koktu mutfak döktüm sıcak su akıttım ama nafile. Sabah umarım eşim yanlış görmüştür de yememişizdir :2:
Kızlar sabah sanırım yumurta yedim sanarken civciv yemişimOf kendimi çok kötü hissediyorum, sabah eşim yumurta yapmıştı, akşam da menemen yapalım dedik. Menemen yaparken yumurtayı kırdım bir de ne göreyim civciv kalıntısı sonra eşime gösterdim aa bak civciv diye o da nerden anladın dedi gösterdim sabahki de böyleydi dedi :2: kendimi cani gibi hissediyorum artık yumurtadan da soğudum yaa. :2: Marketlerden de bişey alınmıyor artık 15 li paketten 6 tanesi civciv olur mu ya yok böyle birşey!
Ben de merak ettim civ civ kalintisi nasil oluyor..
Dogal hicbir sey kalmadi dunyada bir keresinde 10 yumurtanin 10 u da ikizdi sans mi artik deney mi bilemedim
Yok canım deney falan değil sen çift sarılı yumurta almışsın,yumurtanın üzerinde yazar normalde çift sarılı diye.Ben de merak ettim civ civ kalintisi nasil oluyor..
Dogal hicbir sey kalmadi dunyada bir keresinde 10 yumurtanin 10 u da ikizdi sans mi artik deney mi bilemedim
Yok canım deney falan değil sen çift sarılı yumurta almışsın,yumurtanın üzerinde yazar normalde çift sarılı diye.
Evet canım yazıyor,hatta satan kişilerde söyler çift sarılı diye çift sarılı olduğu için fiyatı tek sarılığına göre bir tık pahAlı olur.Turkiyede yaziyordur bizde yazmaz oyle yaaa
Bazilarinin ambalaji bile olmuyor seffaf posette satiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?