Yumurtadan çıkan civciv !!

Yanı sıra da beyaz birşeyler vardı plastiğimsi şekilde.

Bence internetten bulduğun fotoğraftaki kaç günlük vs öğren, şikayet et. Keşke fotoğrafını çekseydin ya.. Şu marketler hiç güvenilir gelmezdi zaten bana iyice emin oldum artık. Bilinen markaların haricinde hiç bir şey almamak gerek ordan.

Yemedim tabi ki de döktüm. :) Sabah eşim benim yaptığım yumurta da buna benziyordu dedi onu yedim mi diye düşünüyorum kara kara. :2:

yok canım ya böyle bişey yesen bence fark edersin her ne kadar pişmiş de olsa.

Bozukmus demekki civciv olacakken olamamislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bu ne ki eşimin ablası köy yumurtası yaparken yumurtayı bir kırmış tavanın içine bildiğin civciv düşmüş çok korkmuş oda tiksinmiş artık köyden falan gelen yumurtaları yiyemiyor...bizde hep bimden alırız yumurtaları daha dikkatli olalım artık..

yumurtamı sutumu yoguttumu ataturk orman cıflgının yerı acıldı ordan alıyorm

Ben de merak ettim civ civ kalintisi nasil oluyor..
Dogal hicbir sey kalmadi dunyada bir keresinde 10 yumurtanin 10 u da ikizdi sans mi artik deney mi bilemedim

He he alemsin arkadasim, cift sarili yumurta almissindir sen uzerinde yazar satarken, onlari isiga tutup ayriyorlar.

olabilir kızlar benim de başıma geldi
haşlamıştım yumurtayı kabuğuu soydum ve manzara cidden kötüydü...

bizim aldığımız yere özel geliyor oradan alıyoruz
bimden almışlığımızda var hiç denk gelmedim :26:

Ben de merak ettim civ civ kalintisi nasil oluyor..
Dogal hicbir sey kalmadi dunyada bir keresinde 10 yumurtanin 10 u da ikizdi sans mi artik deney mi bilemedim
Yok canım deney falan değil sen çift sarılı yumurta almışsın,yumurtanın üzerinde yazar normalde çift sarılı diye.

ben ilkokula giderken annem bir sabah kahvaltı için yumurta haşlamıştı.
nasıl bir koku dayanılmaz..anne dedim eşek eti mi pişiriyorsun napıyorssun.
annemde yumurta haşlıyorum bende anlayamadım bayat mı acaba dedi
bir soydu bildiğin civciv içinde
kahverengi olmuş.
annem nasıl ağlamıştı nasıl üzülmüştü,adi insanlar bunu nasıl sattılar bize,
nasıl günaha soktular bizi diye
o gün bugündür haşlanmış yumurtaya soğuğumdur.
iğreniyorsun ayrı, üzülüyorsun ayrı,kızıyorsun ayrı

Benim esim olsaydi kesin fark ederdi benden beter pir pir geçmiş olsun sizede bimde nasil olur boyle bisey onada cok sasirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Turkiyede yaziyordur bizde yazmaz oyle yaaa
Bazilarinin ambalaji bile olmuyor seffaf posette satiliyorlar
Evet canım yazıyor,hatta satan kişilerde söyler çift sarılı diye çift sarılı olduğu için fiyatı tek sarılığına göre bir tık pahAlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…