Yumurtadan çıkan civciv !!

Lomersune

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
110
7
16
35
Aydın
Kızlar sabah sanırım yumurta yedim sanarken civciv yemişim Of kendimi çok kötü hissediyorum, sabah eşim yumurta yapmıştı, akşam da menemen yapalım dedik. Menemen yaparken yumurtayı kırdım bir de ne göreyim civciv kalıntısı sonra eşime gösterdim aa bak civciv diye o da nerden anladın dedi gösterdim sabahki de böyleydi dedi :2: kendimi cani gibi hissediyorum artık yumurtadan da soğudum yaa. :2: Marketlerden de bişey alınmıyor artık 15 li paketten 6 tanesi civciv olur mu ya yok böyle birşey!

Eewww, kokar ya, kokmadi mi pisince? Gerci yumurtayi civciv haliyle yiyen milletler var.

Uzerinde markasi olan, ve dolapta saklananlari tercih edin. Birde yumurtayi kiriyorsun ya, sarisi beyazi birbirine karismissa o yumurta taze degil.

Civciv kalıntısı derken? Civcivin bacağı falan mı :S Ya sanmıyorum civciv yediğinizi, mutlaka fark ederdiniz, fark edilirdi bir şekilde. Belki civciv kalıntısı sandığınız şey başka bir şeydir.

Ciddimisin canım ya eğer öyleyse yumurtayı aldığınız markete gidin,üretici firmaya konuşsunlar,hem de 1 tane değil 6 tane şikayet edin gerekirse.

Eewww, kokar ya, kokmadi mi pisince? Gerci yumurtayi civciv haliyle yiyen milletler var.

Uzerinde markasi olan, ve dolapta saklananlari tercih edin. Birde yumurtayi kiriyorsun ya, sarisi beyazi birbirine karismissa o yumurta taze degil.

Ya hep aldığım yerden alıyorum. Bim yani bilinen yer. Bi koku vardı ama anlamadım ki aklımın ucundan geçmezdi.

Civciv kalıntısı derken? Civcivin bacağı falan mı :S Ya sanmıyorum civciv yediğinizi, mutlaka fark ederdiniz, fark edilirdi bir şekilde. Belki civciv kalıntısı sandığınız şey başka bir şeydir.

Yok öyle değil ya hani civciv tam oluşurken alırlar ya plasenta gibi bi bağları vardır onların onlardan bahsediyorum. Ben görmedim yoksa mutlaka fark ederdim :2:

Ben de merak ettim civ civ kalintisi nasil oluyor..
Dogal hicbir sey kalmadi dunyada bir keresinde 10 yumurtanin 10 u da ikizdi sans mi artik deney mi bilemedim

Ciddimisin canım ya eğer öyleyse yumurtayı aldığınız markete gidin,üretici firmaya konuşsunlar,hem de 1 tane değil 6 tane şikayet edin gerekirse.

Evet malesef ki ciddiyim zaten herkesin bildiği binlerce insanın alışveriş yaptığı yer bim sonuçta, yarın ilk işim oraya uğramak olacak mutlaka. Burda da paylaşayım istedim canım bunları uyarı mahiyetinde dikkat etsinler kızlar .

bence bimin merkezine şikayet et markette geçiştirmeye çalışırlar
nereye güveneceğiz bu devirde şaşırdım

Damar gibi biseymi oluyo
Bide o cok pis kokar dayanamaSiniz o kokuya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki yumurtada hiçbir koku hissetmediniz mi yumurta bozuk yada dediğiniz gibi olursa çok pis kokar mide bulandırıcı gibi kokar.

ayy bi tane kırıp baksan da resmini koysan vallahi çok merak ettim

bilmeden yeriz meriz pöff nasıl olduğunu görelim hadi lütfenn

bence bimin merkezine şikayet et markette geçiştirmeye çalışırlar
nereye güveneceğiz bu devirde şaşırdım

Bende şaşırdım olmadı tavuk alıp beslicem yani yumurtadan soğudum :S

Damar gibi biseymi oluyo
Bide o cok pis kokar dayanamaSiniz o kokuya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet öyle, hemde nasıl berbat koktu mutfak döktüm sıcak su akıttım ama nafile. Sabah umarım eşim yanlış görmüştür de yememişizdir :2:

ayy bi tane kırıp baksan da resmini koysan vallahi çok merak ettim

bilmeden yeriz meriz pöff nasıl olduğunu görelim hadi lütfenn

Aklıma gelseydi çekerdim ama döktüm hepsini valla. Kokusundan anlarsın fena keskin kokuyor ve beyaz damarımsı bişey var yumurta akından hariç.

Nasil oluyormus o civciv kalintisi ya merak ettim simdi :26:
bazen kirinca boyle minik koyu renk biseyler oluyor o mu acaba kalinti oluyor

Aklıma gelseydi çekerdim ama döktüm hepsini valla. Kokusundan anlarsın fena keskin kokuyor ve beyaz damarımsı bişey var yumurta akından hariç.

hımm doğru anladıysam eğer o damarımsı şey hepsinde oluyor ama bu biraz gelişmişi sanırım.
orda oluşuyor civciv heralde :26:

allah allah ya bende yumurtalara ışık altında bakılıyor diye biliyorum.
kesinlikle şikayet etmelisin

aman allahım yaa: belkı baska bsey olabılırmı canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…