Ciddimisin canım ya eğer öyleyse yumurtayı aldığınız markete gidin,üretici firmaya konuşsunlar,hem de 1 tane değil 6 tane şikayet edin gerekirse.Kızlar sabah sanırım yumurta yedim sanarken civciv yemişimOf kendimi çok kötü hissediyorum, sabah eşim yumurta yapmıştı, akşam da menemen yapalım dedik. Menemen yaparken yumurtayı kırdım bir de ne göreyim civciv kalıntısı sonra eşime gösterdim aa bak civciv diye o da nerden anladın dedi gösterdim sabahki de böyleydi dedi :2: kendimi cani gibi hissediyorum artık yumurtadan da soğudum yaa. :2: Marketlerden de bişey alınmıyor artık 15 li paketten 6 tanesi civciv olur mu ya yok böyle birşey!
Eewww, kokar ya, kokmadi mi pisince? Gerci yumurtayi civciv haliyle yiyen milletler var.
Uzerinde markasi olan, ve dolapta saklananlari tercih edin. Birde yumurtayi kiriyorsun ya, sarisi beyazi birbirine karismissa o yumurta taze degil.
Civciv kalıntısı derken? Civcivin bacağı falan mı :S Ya sanmıyorum civciv yediğinizi, mutlaka fark ederdiniz, fark edilirdi bir şekilde. Belki civciv kalıntısı sandığınız şey başka bir şeydir.
Ciddimisin canım ya eğer öyleyse yumurtayı aldığınız markete gidin,üretici firmaya konuşsunlar,hem de 1 tane değil 6 tane şikayet edin gerekirse.
Peki yumurtada hiçbir koku hissetmediniz mi yumurta bozuk yada dediğiniz gibi olursa çok pis kokar mide bulandırıcı gibi kokar.Ya hep aldığım yerden alıyorum. Bim yani bilinen yer. Bi koku vardı ama anlamadım ki aklımın ucundan geçmezdi.
Yok öyle değil ya hani civciv tam oluşurken alırlar ya plasenta gibi bi bağları vardır onların onlardan bahsediyorum. Ben görmedim yoksa mutlaka fark ederdim :2:
bence bimin merkezine şikayet et markette geçiştirmeye çalışırlar
nereye güveneceğiz bu devirde şaşırdım
Damar gibi biseymi oluyo
Bide o cok pis kokar dayanamaSiniz o kokuya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy bi tane kırıp baksan da resmini koysan vallahi çok merak ettim
bilmeden yeriz meriz pöff nasıl olduğunu görelim hadi lütfenn
Aklıma gelseydi çekerdim ama döktüm hepsini valla. Kokusundan anlarsın fena keskin kokuyor ve beyaz damarımsı bişey var yumurta akından hariç.
Kızlar sabah sanırım yumurta yedim sanarken civciv yemişimOf kendimi çok kötü hissediyorum, sabah eşim yumurta yapmıştı, akşam da menemen yapalım dedik. Menemen yaparken yumurtayı kırdım bir de ne göreyim civciv kalıntısı sonra eşime gösterdim aa bak civciv diye o da nerden anladın dedi gösterdim sabahki de böyleydi dedi :2: kendimi cani gibi hissediyorum artık yumurtadan da soğudum yaa. :2: Marketlerden de bişey alınmıyor artık 15 li paketten 6 tanesi civciv olur mu ya yok böyle birşey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?