Yumurtalar toplandıktan sonaki iki gün kasık ağrısı olur mu yoksa ayaklarımımı üşütt

Sağol canım benim. Bnde 19 yumurta toplanınca birde polikistik över olduğu icin yumurtalar çok büyümüş onda ohss olmuş. Eğer seninde böyle olursa kesin gt

Sağol canım benim. Bnde 19 yumurta toplanınca birde polikistik över olduğu icin yumurtalar çok büyümüş onda ohss olmuş. Eğer seninde böyle olursa kesin gt
Yumurtan çok olduğu için ve polikistik over olduğu için mi ohss olmuş canım kusura bakma çok sordum ama ben yumurta toplama işlemi yüzünden oldu sandım benim durumum daha farklı yumurta rezervim çok az bi yumurta oldu oda boş çıktı toplamada

Canım bende polikistik over var bunda yumurta çok olunca ohss oluyorsun bnde 19 yumurta oldu .zaten doktor demisti ohss olma durumum olacağını.yumurta toplandiktan sonra 2 ya da 3 gün çıkıyor yumurtaliklarim dolmuş 15 20 gün sürermiş bu

Canım bende polikistik over var bunda yumurta çok olunca ohss oluyorsun bnde 19 yumurta oldu .zaten doktor demisti ohss olma durumum olacağını.yumurta toplandiktan sonra 2 ya da 3 gün çıkıyor yumurtaliklarim dolmuş 15 20 gün sürermiş bu
Anladım canım çok geçmiş olsun benim biraz ağrım vvar oda normal galba seninki farklı bi durummuş inş emeklerimizin karşılığını alırız canım çok geçmiş olsunn

Karnında şişlik falan varmi.bnmde normalde yoktu son iki gun ağırlaştı.baktilarki su toplamış ama gorsen 5 aylık hamile gibi oldum.

Karnında şişlik falan varmi.bnmde normalde yoktu son iki gun ağırlaştı.baktilarki su toplamış ama gorsen 5 aylık hamile gibi oldum.
Çok hafif bi .Şişlik var canım ağrım nerdeyse hiç kalmadı bitek tuvaletime yaparken sızlıyo lekelenme de bida olmadı sadece akıntı var

Ay ne guzel vala masallah. Benim gittikçe daha çok şiddetlendi sistim sistim böyle gorsen nefes almakta zorlaniom

Kabız mi oldun eğer olduysan doktoruna soyle bn bugün söyledim sürüp yazmis az önce eşim aldı nöbetçi eczaneden. Ictim bakalim bi kaç saatte cikarim heralde tuvalete. Anam çok zor sürecmis. Is olayım olmasa inan bu kadar takmam ama 6 günde rapor aldim bn bakalim iyilesebilirsem

Kabız mi oldun eğer olduysan doktoruna soyle bn bugün söyledim sürüp yazmis az önce eşim aldı nöbetçi eczaneden. Ictim bakalim bi kaç saatte cikarim heralde tuvalete. Anam çok zor sürecmis. Is olayım olmasa inan bu kadar takmam ama 6 günde rapor aldim bn bakalim iyilesebilirsem
Allahtan kabızlık yok canım idrarımı yaparken yanma oluyo hafifledi baya bugan ama çok az var gerçekten zormuş bide üstüne yumurtam boş çıktı onca şey boşa gitti ona üzülüyorum

Aa yumurtalar boşmu cıktı canım ya bide öyle oluyor dimi bnm allahtan 15 i dolu cıktı 19 yumurtadan senin kaç yumurta toplanmıştı.ee smdi sen tekrardan sil bastanmi yapcan :(

Hadi ya tuh :( boşuna bana doktorum ne kadar çok yumurta olurda bizim için okadar çok iyi demesi bundanmış.bn önce ne sanıyordum biliymusun diyelim 19 yumurta cıktı ya bnde hepsi dolu çıkıyor sanıyordum meğersem iyle değilmiş.10 yumurtası olupta hepsi boş çıkanlar bile oluyormus

Hadi ya tuh :KK43: boşuna bana doktorum ne kadar çok yumurta olurda bizim için okadar çok iyi demesi bundanmış.bn önce ne sanıyordum biliymusun diyelim 19 yumurta cıktı ya bnde hepsi dolu çıkıyor sanıyordum meğersem iyle değilmiş.10 yumurtası olupta hepsi boş çıkanlar bile oluyormus
Evet canım önemli olan dolu çıkması

Vala canım bn aşılama yatırmıştım gene bu ilaçları kullanmıştım tank ondan yumurta toplama olmamıştı hatta aşılama yaptırdığım.gun ise bile gtmistim hc ağrı olmamıştı.ama bnde çok ciddi ağrılarım oldu.yumurta toplamak çok farklı bi olaymış cidden..bnmki allahtan dolu cıktı yoksa bunu tekrardan yapamazdm heralde bimiyorum rabbim sanada ıns kolaylık verir yumurtlarım iyi gelişir dolu dolu olur ıns

Vala canım bn aşılama yatırmıştım gene bu ilaçları kullanmıştım tank ondan yumurta toplama olmamıştı hatta aşılama yaptırdığım.gun ise bile gtmistim hc ağrı olmamıştı.ama bnde çok ciddi ağrılarım oldu.yumurta toplamak çok farklı bi olaymış cidden..bnmki allahtan dolu cıktı yoksa bunu tekrardan yapamazdm heralde bimiyorum rabbim sanada ıns kolaylık verir yumurtlarım iyi gelişir dolu dolu olur ıns
Amin canım benim inşş uğraşan herkesin olur çok acı çekmeden

Aynen canim bnm karnımın acısı hafif geçmeye başladı ama kasıklarda hala ağrılar devam edio ne zaman gececk ya

Bugün 5 gün embieyolarimin canım 4 tanesi embrio olmuş 4 u dondurulcak diğer ay iki tanesi transfer olcak

Back
X