benim 3. denemem olucak. ben amerikada denemistim, burda 2 gunde bir E2 degerlerine kan tesstiyle bakiliyor. belki bi seviyee artmasi yumartalarin ilaclara tepki verdigini gosteriyor, cok hizli artmasi ilaclara gerekenden hizli tepki verdigini cabuk olgunlastigini gosteriyor , yavas artmasi da ilaclarin dusuk kaldigini gosteriyor diye hatirliyorum. sen yine arastirmani yaptir.
su an ki doktorum benim hikayemei dinlerdinlemez senin bunyen ilaclara hizli tepki veriyor, sayilar iyi ama 5. gun sayisi yok dedi. normal
tup bebek prokolunde 2 kez olumsuz sonuc olman bu yuzden olabilir. kaliteyi artirmak icin mini ivf denicez ve havuz yontemi denicez. benim yas artik 37 oldu. haliyle yavas ve dusuk dozda ilaclarla gelistirip 2-3 defa mini ivf ile toplatip dondurulucak. tek seferde alicanacak yumurta sayisi 2-3 asamada toplanacak kalitesi dusmesin diye... neyse sen de arastir, farkli doktorlarla gorus insallah icine sinen bi doktorla devame dersin...ben uzun arastirmalar sonunda turk bi prof buldum, cok sukur memnunum ilgisinden...