Yumurtalarim dollenmedi

Bugün bir hamile haberi daha aldım. Önce bir hissizlik yaşadım. Konustukça yazdıklarını heyecanını okudukça içimden bir şeyler kopup gitti sanki. Duygularımı o kadar bastırdığımı fark ettim ki kendime bile itiraf edemiyorum anlatamıyorum yaşadığım çaresizliği. Hiçbir şeyden haberi olmadığı için benden ilgi beklediğini söylüyor. Bilmiyor ki konuşamayacağım bile. Dokunsalar ağlayacağım. Çok yoruldum😭yakın zamanda tekrar tedaviye başlayacağız ama çok korkuyorum. Hiç olmazsa umudum var belki olur diyorum ama yine döllenme olmazsa ve hiç bir adım ilerleyemezsek ne yapacağım bilmiyorum😩nasıl baş ediyorsunuz bu kadar duyguyla😣
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de bu duygulari aynen yasadim. Nasil dayaniyorum dersen. Insan zamanla herseye alisiyor. Her denemem basarisiz oldugunda tum gun aglayip ertesi gun tekrar ayaga kalkiyorum. Bence noolursa olsun umudu kaybetmemeliyiz. Doktorlar olmiyacak birak artik dese bile. Cunku doktorlarin bile ve bizim de aklimizin almiyacagi mucizevi seyler oluyor dunyada. Yarin tarcin,bal corek otu kurune baslicam. Sogan kurunu yapacaktim ama miyomu kistini bu yolla buyuten cok kisi olmus ondan vazgectim. Yani sonuc olarak herseyi denicem elimden geldigince. Bir de hergun hamilelik olumlamalari dinleyip dua ediyorum ruhen ve piskolojik olarakta kendimi hazirlamak icin. Baskalarinin cocuk haberleri eskiden beni uzuyordu artik alistim hic takilmiyorum. Bir de sosyal medyayi kullanmiyorum burasi haric. Boylece by tarz seylerede cok maruz kalmiyorum. Bu surecte kendine iyi bakman cok onemli. Ben olacagina inaniyorum hepimiz bir gun bebeklerimizi kucagimiza alacagiz ama olmazsada en azindan ben elimden geleni yaptim diyelim.

Arkadaşlar döllenme değil de benim de boş çıkma oranım baya yüksek oluyor ama size şunu söylemek için geldim 4 kez opu oldum ortalama 6 toplanıp 2 olgun yumurta çıkıyordu 2 ye razıydım.son opuda biraz daha yavaş ilerlendi sizin dediğiniz gibi bir de gonalf le beraber menopur da kullandım hepsi olgun çıktı bu bizim için mucizeydi hatta inanamadım telefonda yanlış mı duydum dedim karıştırdılar mı dedim.hep öyle olacak diye bişey yok yani döllenme ile ilgi bilgim çok yok ama benimki bu kadar değiştiyse sizinkinde de çıkabilir bence umudunuzu kaybetmeyin. embriyo olsa da gebelik olmamasından dolayı ben de umutsuzum ama siz umudunuzu kaybetmeyin 😅

Arkadaşlar döllenme değil de benim de boş çıkma oranım baya yüksek oluyor ama size şunu söylemek için geldim 4 kez opu oldum ortalama 6 toplanıp 2 olgun yumurta çıkıyordu 2 ye razıydım.son opuda biraz daha yavaş ilerlendi sizin dediğiniz gibi bir de gonalf le beraber menopur da kullandım hepsi olgun çıktı bu bizim için mucizeydi hatta inanamadım telefonda yanlış mı duydum dedim karıştırdılar mı dedim.hep öyle olacak diye bişey yok yani döllenme ile ilgi bilgim çok yok ama benimki bu kadar değiştiyse sizinkinde de çıkabilir bence umudunuzu kaybetmeyin. embriyo olsa da gebelik olmamasından dolayı ben de umutsuzum ama siz umudunuzu kaybetmeyin 😅

Canim insallah tutacak seninki de. Nooldu peki kac embiryo oldu? Transfer ettilermi? Hangi klinikte oldu tedavin?

Insallah bu sefer iyi olacak canim. Hangi ilaclari verdi? Yaklasimi guzel ama ilac verip beklemesi. Hemen baslayabilirdide.
Aynen canım istese tüp bebek yapardı para için ama yapmadı d vitamini yerlerde benim dvit3 verdi bağırsakta parazit var diye parazit ilacı verdi bir de bağışıklık sistemi için bir hap verdi senin sorunun bağışıklıkla ilgili dedi hacamat yaptırdım bir de

Aynen canım istese tüp bebek yapardı para için ama yapmadı d vitamini yerlerde benim dvit3 verdi bağırsakta parazit var diye parazit ilacı verdi bir de bağışıklık sistemi için bir hap verdi senin sorunun bağışıklıkla ilgili dedi hacamat yaptırdım bir de

Insallah bu sefer olur canim umarim dogrusu dedikleri farkli bisey denemesi bile bir umut.

Merhaba kizlar,

Bugun 4. IVF denemenin sonucunu aldim. Daha onceden dusuk dollenme orani vardi 1 ya da 2 embiryom oluyordu. Bu sefer 17 yumurtadan hic biri dollenmemis. Cok uzgunum, aglamaktan gozlerim sisti. Benimle ayni durumu yasayan varmi? Simdiden tesekkurler.
Benimde son tedavimde yumurtalarim dollenmedi ve tedavim iptal oldu. Tedavi oldugum merkez yumurtadan kaynaklidir tekrar deneriz dedi. Ama ben onlarla tekrar tedavi surecine girmeyecegim. Esimin sperm sayisi hareketi gayet iyiydi sadece 2. derec varikoseli vardi. Bu tedaaviden sonra sperm dna hasari yada diger adiyla dna fragmentasyon testi yaptirdik kendi arastirmalirimizla. Simdi farkli bir merkezle gorusme yaptik dollenmemesinin sebebi sperm dna hasari olabilir yani sperm kaynakli olabilir dedi. Ozetle sizde sorun yok diyen yada yumurta kaynaklidir diye gecistiren doktorlarla zaman kaybetmeyin. Sperm dna hasar testi yaptirin belki sperm kaynakli bir sorundur. Oyleyse zaten tup bebek oncesinde tedavi edilmesi gerekiyor. Ben de bu siteden cok sey ogrendim urolog kaan aydos a sperm dna hasari nedeniyle giden ve tecrubelerini paylasan arkadaslar olmus. Onlarin yaziklarini da okuyarak bilgi sahibi oldum.

Canim insallah tutacak seninki de. Nooldu peki kac embiryo oldu? Transfer ettilermi? Hangi klinikte oldu tedavin?
SOn tedavimde 3 tane blast oldu önceki opuda da bir tane vardı şimdi iki iki deneyeceğiz onları bahçecide oldu

Benimde 3.denememde 5 yumurtamın hiçbiri dollenmedi malesef.. Salı günü drla görüşeceğiz..

Benimde 3.denememde 5 yumurtamın hiçbiri dollenmedi malesef.. Salı günü drla görüşeceğiz..
Ne diyecekler acaba merak ettim bir de hangi merkezde tedavi oldun canım ben 3 kere yaşadım bu durumu 4. Ye korkuyorum sebep soruyorum yumurta kalitesizliği diyorlar ama amh dâhil her şey normal ama olmuyor :(

Ne diyecekler acaba merak ettim bir de hangi merkezde tedavi oldun canım ben 3 kere yaşadım bu durumu 4. Ye korkuyorum sebep soruyorum yumurta kalitesizliği diyorlar ama amh dâhil her şey normal ama olmuyor :(
Memorial şişli cnm
İlk ikisi bahçeci umuttaydı en azından transfer e gitmiştim. 1.kalite embriyoyla gebelikte oldu ama düşük oldu
Bu sefer neden boyle oldu hala şoktayım
İki denemede de hiç dondurulmusum olmadı dollenme oranımız düşük diye bu sefer calsiyum iyonofor yontemi uygulandı
Umarım belli bir sorun tespit edilmiştir. Ayrıca yumların fotoları cekilecek demişlerdi kaliteyi anlamak için. Görüşmeden sonra buraya yazarım yine

Yaş kaç sizin cnm
Eşinde hiç sıkıntı yok mu

Memorial şişli cnm
İlk ikisi bahçeci umuttaydı en azından transfer e gitmiştim. 1.kalite embriyoyla gebelikte oldu ama düşük oldu
Bu sefer neden boyle oldu hala şoktayım
İki denemede de hiç dondurulmusum olmadı dollenme oranımız düşük diye bu sefer calsiyum iyonofor yontemi uygulandı
Umarım belli bir sorun tespit edilmiştir. Ayrıca yumların fotoları cekilecek demişlerdi kaliteyi anlamak için. Görüşmeden sonra buraya yazarım yine
Hımm embriyoskop yapmışlar size canım kalsiyum iyonfor bana da yapıldı ama faydası olmadı umudum tükeniyor artık :(

Yaş kaç sizin cnm
Eşinde hiç sıkıntı yok mu
Ben 29 eşim 34 canım yok eşimde bir problem yok çok doktor gezdik eşim de ben de sebepsiz grubuna giriyormuşuz. Şimdi doktor değiştirdim o da sebep bulmadan tüp bebek yapmam sana günah dedi ialç verdi 6 ay bekle dedi inşallah kendiliğinden olur

Ben 29 eşim 34 canım yok eşimde bir problem yok çok doktor gezdik eşim de ben de sebepsiz grubuna giriyormuşuz. Şimdi doktor değiştirdim o da sebep bulmadan tüp bebek yapmam sana günah dedi ialç verdi 6 ay bekle dedi inşallah kendiliğinden olur
Drun kim cnm insaflı biriymiş taktir ettim inş vesile olur ilaçlar cnm
Evet embriyoskopta yapılacak embriyo gelişimi takip edilecek yumurtalarının fotoları. Çekilecek denilmişti
Benim yumlarda granül sorunu var eşimde de morfoloji 0

Benimde son tedavimde yumurtalarim dollenmedi ve tedavim iptal oldu. Tedavi oldugum merkez yumurtadan kaynaklidir tekrar deneriz dedi. Ama ben onlarla tekrar tedavi surecine girmeyecegim. Esimin sperm sayisi hareketi gayet iyiydi sadece 2. derec varikoseli vardi. Bu tedaaviden sonra sperm dna hasari yada diger adiyla dna fragmentasyon testi yaptirdik kendi arastirmalirimizla. Simdi farkli bir merkezle gorusme yaptik dollenmemesinin sebebi sperm dna hasari olabilir yani sperm kaynakli olabilir dedi. Ozetle sizde sorun yok diyen yada yumurta kaynaklidir diye gecistiren doktorlarla zaman kaybetmeyin. Sperm dna hasar testi yaptirin belki sperm kaynakli bir sorundur. Oyleyse zaten tup bebek oncesinde tedavi edilmesi gerekiyor. Ben de bu siteden cok sey ogrendim urolog kaan aydos a sperm dna hasari nedeniyle giden ve tecrubelerini paylasan arkadaslar olmus. Onlarin yaziklarini da okuyarak bilgi sahibi oldum.
Sagol canim belki bu testi yaptirmak faydali olabilir. Bir konusayim doktorla. Hep yumurtaya odaklaniyorlar cunku.

Drun kim cnm insaflı biriymiş taktir ettim inş vesile olur ilaçlar cnm
Evet embriyoskopta yapılacak embriyo gelişimi takip edilecek yumurtalarının fotoları. Çekilecek denilmişti
Benim yumlarda granül sorunu var eşimde de morfoloji 0
Ben Malatyadayım canım doktorum vaktinde semra kahramanla çalışmış biri burda özel muayenehanesi var

@Village kuzum malesef belirsizlik çok zor, ben onu yıllarca çektim. Bu döllenme veya kalitesiz embriyo sıkıntısını doktorlar bile bilmiyorlar sadece varsayimla yaklasiyirlar (tabii sebebsiz infertiliteyse)
Bizde dna hasar testini yptik.oda temiz çıkmıştı tamamiyle tıbbın yapacağı bisey yoktu ve ben sadece dua ett8m.daeisi sizlere..
inanç çok onemli

Back
X