Yumurtalarim dollenmedi

Buraya detaylı yazdım okurmusunuz tekrar Yazmayım uzun baya

Merhaba herkese, nasilsiniz gelisme varmi durumunda? Kalitesi ve dollenen yumurta sayisini arttirabilen oldumu?

Merhaba herkese, nasilsiniz gelisme varmi durumunda? Kalitesi ve dollenen yumurta sayisini arttirabilen oldumu?

Merhaba sese...
Sana bir öneri de bulunacağım..
Benim bi akrabam yumurtası oluşmuyordu..
Arı sütü propolis kullanmış kendi de eşi de şuan 6 aylık hamile.. şuan tedavi öncesi bende başladım 3 haftadır kullanıyorum almanyadan getirttim sana tavsiye etmek istedim.. araştır bir istersen internette yorumları gör...

Yemin ederim okurken gözlerim doldu .olsun en azından mücadele nin sonu mutlu son Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim bana da versin artık inşallah

Cnm geçmiş olsun elektrik cihazı getirecek olan merkez hangisi bizimde elektrikle döllenme oluyor tek başka türlü olmuyor döllenme

Canim cok sagol tavsiyen icin evet kullaniyorum ari sutu propolisi uzun zamandir. Insallah faydasini goruruz. Bir de 400 mg ubiquinol kullanmak lazim. Kullaniyormusun sen?

Cnm geçmiş olsun elektrik cihazı getirecek olan merkez hangisi bizimde elektrikle döllenme oluyor tek başka türlü olmuyor döllenme
Teşekkür ederim. Merkezin adı momart. Geldi denemediler ve 2 tane embriyomuz oldu. Transferi de oldum ancak tutmadı. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.tekrar deneyeceğiz.

Canim cok sagol tavsiyen icin evet kullaniyorum ari sutu propolisi uzun zamandir. Insallah faydasini goruruz. Bir de 400 mg ubiquinol kullanmak lazim. Kullaniyormusun sen?
Merhaba hangi arı sütü nü kullanıyor sunuz birde eşinizde kullanıyor mu? Birde nasıl kullanıyor sunuz...

Canim vitamin yumurta kalitesi icin. AMA senin kalitede bit sorunun yoksa gerek yok. AMA bu vitamin genel olarak belli bir yastan sonra kullanilmasi gereken bisey bence. Co-Q10 bir degisik formu.

Kaç yaşından sonra acaba canım ben 33 yaşındayım...

bende de yumurta sayısı ve kalitesinde sorun var. 1. denemem başarısız oldu. Ankarayı düşünüyoruz. doktor ve hastahane tavsiyeniz olursa sevnirim. yaş 37 amh 1.3

Kızlar merhaba biyerde okudum fsh 'yi düşürüyor yumurta kalitesini artırıyor diye yazıyor bilgisi olan kullanan var mı???

Maca kökü tozu

ERKEKLERDE SPERM, KADINLARDA YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAYI DESTEKLER

Stres başta olmak üzere birçok psikolojik rahatsızlığa iyi gelen maca kökü bitkisi afrodizyak etkisi ile de dikkat çekiyor. Erkeklerde kısırlığı önleyip, güç veriyor. Hormonal dengesizliklerin düzeltilmesi ve libidoyu yükseltme gibi çok sayıda yararı olan maca kökü bitkisi içerdiği vitamin ve minerallerle şifa veriyor.

yumurta döllenmemesi sebbepleri arasında ne gösteriliyor en çok kızlar.. benimde dün opu oldu ama bugün arayıp döllenme olmadı yarını bekleyelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…