• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık Dermoid Kist

teşhiz konulduktan kaç ay sonra ameliyat oldunuz, patolojiye gittimi sonucuda dermois kistmiydi
Evet patolojiye gitti temiz çıktı. Teşhis kadin dogum muayenesinde kondu aslında ama sonra farklı doktorlara da görünmek istediğim için süreç uzadı en son mr çekildi netleşti sonra da ameliyat oldum ortalama 3 ay sonra

Kapalı ameliyat mı oldunuz
Kapali ameliyatla basladi ama ameliyat esnasında kist patladığı için acik ameliyata geçildi. Ameliyatim 7 saat sürdü. Aslında 2 saatlik bir ameliyat ama bu tarz olaylar yaşandığında uzuyor maalesef. O yüzden hiç beklemeden ameliyat olmanızı tavsiye ederim benim kistim çok büyük olduğu için her aşaması çok zordu ameliyat hem kapalı hem açık olduğu icin ikisininde acısını yaşadım hem gaz doldu vücudum hem dikisim vardı. Kolaylıkla atlatirsiniz umarim

bizm gibi kimse yok galiba , birbririmizi kaybetmeyelim . 25 aralıkta başka dr a gideceğim. tümör markerlerına bakıldımı, ca 19 yüksek çıkıyor yine yüksek çıkmış .
Neden riske giriyorsunuz eger cocugunuz varsa aldirin gitsin hem de ca yuksek cikiyor diyorsunuz.Ablami yumurtalik kanserinden kaybettim

Evet patolojiye gitti temiz çıktı. Teşhis kadin dogum muayenesinde kondu aslında ama sonra farklı doktorlara da görünmek istediğim için süreç uzadı en son mr çekildi netleşti sonra da ameliyat oldum ortalama 3 ay sonra
dermoid miydi yine, iyi olan başka çeşitlerde var

Back
X