Yumurtalık kisti

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Yumurtalık kistim var 10 cm birde düşük yaptım 8 haftalık psikolojim hiç iyi değil doktor 3 ay sonra gel dedi büyüme yapmişmi bakalım dedi gebelikte kist istemiyoruz dedi kuculeceğinden bahsetmedi 30 yaşındayım gebelik düşündüğümüz için yarın gidecem ameliyat olmak istediğimi soyleceğim patalama riskindende bahsetti benim gibi 10 cm yumurtalık kisti olup kaybolan küçülen varmı acaba birde benim yerimde olsanız 3 ay beklermiydiniz sonrasında ameliyattan 2 ay daha

Geçmiş olsun Allah şifa versin öncelikle. Benimde vardı 5 mmlik. Doktorum bana bir ilaç verdi onunla kisti adet kanamasıyla atarsın dedi ilacı kullandım ve çok şükür attım kisti. Başka bir doktora daha görünün isterseniz. Benim doktorum tedavi uyguladı geçti çok şükür neden 3 ay bekletiyor sizi anlayamadım

Bende anlamadım özel birde düşük yaptığımdan dolayı bende sormak istediklerimi soramadım bugün yine gidecem sorucam her seyi

Bende de 10 cm kist varmıs bır ayda 6.5 cm den 10 cm'e cıkmıs. Ercan Baştuğ'a gittim kendisi bu konuda gercekten uzman ve bu büyüklükteki kistler ilaçla küçülmez üstelik bağırsaklara yapısıklık yapabilir ve patlayabılıcegını soyledı.4-5 cm altındakı kıstler ilaçla tedavi edilebiliyormus. Maalesef bizim gibiler için ameliyat şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…