yumurtalık kisti

canım açç tok farketmiyoo şeker kulllanmadan içç yemek öncede içebilirsinn daha etkili olur
tamam canım sağol
düzenli yaparsann kesinlikle ameliyat olmazsınn...

bu tür ifadeler fazla umut verici ifadeler değil mi? iki kere iki dört eder gibi birşeyi sağlık konusunda söylemek pek hoş değil bence.

kesinlikle diyemeyiz bence de
çünkü kistim fazlasıyla inatçı
bakalım inşAllah küçülür biraz
ama ben yine de kendimi ameliyata hazırlarım (psikolojik olarak)

bu tür ifadeler fazla umut verici ifadeler değil mi? iki kere iki dört eder gibi birşeyi sağlık konusunda söylemek pek hoş değil bence.

sende çook iddalı konuşuyosun aynı sorunu birebir yaşadığımm içinn yardımcı olmak istedimm herhangi bir yan etkisi yok kullanıp kullanmamak issanların kendi iradesine kalmışş ben şifa bulldumm ve paylaşmak istedimm rabbim şifa versinn arkadaşıma inşallh... sonuçlarıda bakalım neolur senin için kullan demedimm okkkssss;;;;

zorla bişeyy yook isteyen yapar istemeyenın keyfii bilirrr... allahu teala buyuruyor dert vardır dermanıda vardırr kainatta arayıp bulmak insanların kendi elindedir..bir çok bitkiyi bilerek kullansaydık hastalıklar bukadar çok olmazdıı ilaçlarda zatenn bitkilerden yapılmıyomu neden kımysallaştırılmış olan daha cazıpp gelıyoo neyse inşallh ileşirsinizz...

haklısın, herkesin keyfi bilir, sen de yardımcı olmak istiyorsun. Benim takıldığım nokta "kesinlikle ameliyat olmazsın" cümlesiydi. Kimse ameliyat olmak istemiyor ama sende başarılı sonuç vermiş olan bir kür, başkasında başarılı olmayabilir, çünkü sağlık konusu çok faktörlü. Teşekkürler yine de.

kakuli teşekkür ederim paylaştığın için
kullanıyorum ben bakalım inşAllah sendeki etki bende de olur

bana öneren kişide birçok kişiyi örnek gösterdii şifa bulann bende onlardan birii oldumm..

arkadaşlar uzatmayalım lütfen
geçmiş olsun dilekleriniz ve önerdiğiniz kürler için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

canım benimde kistim var ameliyat olacağım. dr gittim iğne ile kistin içini boşaltalım dedim dr kabul etmedi.bunu yapamayız dedi bana.soğan kürünü denedim kistim küçüldü ama dr ameliyat diyo olacağımcanım senin kistin kaç cm?

benim kistim 8 cm e yakın cnm
baya büyük yani
küçülüyorsa soğan kürüne devam et
eğer eriyorsa boşuna ameliyat olma derim
ayrıca başka doktorlara da git
geçmiş olsun

benim kistim 8 cm e yakın cnm
baya büyük yani
küçülüyorsa soğan kürüne devam et
eğer eriyorsa boşuna ameliyat olma derim
ayrıca başka doktorlara da git
geçmiş olsun

canım benimki de şuan 4.50 tomografi sonucumda komplike kist yazyor.canım benimki bir büyüyor bir küçülüyor devamlı hareket halinde.

canımm kullanıyomusunn bitkilerii farlılık hissetınmı hçç...

canım kullanıyorum ama bi fark hissetmedim çünkü zaten kistim ağrı falan yapmıyordu
bitkinin etkisi mi bilmiyorum ama adetim 1 hafta gecikti
son 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı:44:

canım kullanıyorum ama bi fark hissetmedim çünkü zaten kistim ağrı falan yapmıyordu
bitkinin etkisi mi bilmiyorum ama adetim 1 hafta gecikti
son 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı:44:

kist zaten düzensizlik yapıyo belkii etki ediyodur oyuzden olabilirr benım kıde düzene gırdı tam tersii neden acaba;(

benimki de kistimin olduğunu öğrendiğimden beri düzenliydi ama şimdi bozuldu düzeni
hala gelmedi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…