düzenli yaparsann kesinlikle ameliyat olmazsınn...
tamam canım sağolcanım açç tok farketmiyoo şeker kulllanmadan içç yemek öncede içebilirsinn daha etkili olur
düzenli yaparsann kesinlikle ameliyat olmazsınn...
bu tür ifadeler fazla umut verici ifadeler değil mi? iki kere iki dört eder gibi birşeyi sağlık konusunda söylemek pek hoş değil bence.
bu tür ifadeler fazla umut verici ifadeler değil mi? iki kere iki dört eder gibi birşeyi sağlık konusunda söylemek pek hoş değil bence.
haklısın, herkesin keyfi bilir, sen de yardımcı olmak istiyorsun. Benim takıldığım nokta "kesinlikle ameliyat olmazsın" cümlesiydi. Kimse ameliyat olmak istemiyor ama sende başarılı sonuç vermiş olan bir kür, başkasında başarılı olmayabilir, çünkü sağlık konusu çok faktörlü. Teşekkürler yine de.zorla bişeyy yook isteyen yapar istemeyenın keyfii bilirrr... allahu teala buyuruyor dert vardır dermanıda vardırr kainatta arayıp bulmak insanların kendi elindedir..bir çok bitkiyi bilerek kullansaydık hastalıklar bukadar çok olmazdıı ilaçlarda zatenn bitkilerdeöyn yapılmıyomu neden kımysallaştırılmış olan daha cazıpp gelıyoo neyse inşallh ileşirsinizz...
haklısın, herkesin keyfi bilir, sen de yardımcı olmak istiyorsun. Benim takıldığım nokta "kesinlikle ameliyat olmazsın" cümlesiydi. Kimse ameliyat olmak istemiyor ama sende başarılı sonuç vermiş olan bir kür, başkasında başarılı olmayabilir, çünkü sağlık konusu çok faktörlü. Teşekkürler yine de.
merhaba
yumurtalık kistim var, malesef ilaç kullandım ama küçülme olmadı
doktorum kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekebileceğini söyledi
daha önce böyle bişey yaptıran var mı? veya duyan?
korkuyorum bi terslik olmasından
canım benimde kistim var ameliyat olacağım. dr gittim iğne ile kistin içini boşaltalım dedim dr kabul etmedi.bunu yapamayız dedi bana.soğan kürünü denedim kistim küçüldü ama dr ameliyat diyo olacağımcanım senin kistin kaç cm?
benim kistim 8 cm e yakın cnm
baya büyük yani
küçülüyorsa soğan kürüne devam et
eğer eriyorsa boşuna ameliyat olma derim
ayrıca başka doktorlara da git
geçmiş olsun
canımm kullanıyomusunn bitkilerii farlılık hissetınmı hçç...
canım kullanıyorum ama bi fark hissetmedim çünkü zaten kistim ağrı falan yapmıyordu
bitkinin etkisi mi bilmiyorum ama adetim 1 hafta gecikti
son 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı:44:
test yaptın mı? 1 hafta uzun bir süre...
ne testi anlamadım:44:
canım kullanıyorum ama bi fark hissetmedim çünkü zaten kistim ağrı falan yapmıyordu
bitkinin etkisi mi bilmiyorum ama adetim 1 hafta gecikti
son 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?