bekar oldugunu bilmiyordum,gebelik testini kastetmiştim.ne testi anlamadım:44:
mrb herkese..bugun muayene için gittiğimde ögrendim ki sol yumurtalıgımda 2 bucuk 3 cm buyuklugunde kıst olusmus..doktorum takıp edıcez korkulcak bısey yok dedı.hamılelıge engel bır durum yok ancak bı kaç ay kalmayın bı bakalım buyuyup buyumedıgıne dedi ertelemek zorundayız yanı sımdı oysa kı folık asıte baslamayı dusunerek gıtmıstım doktoruma bugunregl olduktan sonra tekrar bakıcak..umarım buyumez ve daha buyuk ısler acmaz basıma bunun ıcın dua edıyorum..allah hepımızın yardımcısı olsun..yasayanlar var mı aranızda bunu deneyımlerınızı paylaşırsanız sevınırım..
2 haftadır kistimle uğraşıyorum. 11x10 cm sağ yumurtalığımda. kan testi emar falan yapıldı. bi de 4cmlik miyom da çıktı. 2 doktora gittim. ameliyat dediler. ama devlet hastanesinde olmaz mutlaka tıpa gitmelisin dediler. çünkü kötü huylu olma ihtimali de varmış. üstelik hiç bir şikayetin olmuyormuş kötü huylu olsa da. benim tek şikayetim sık ama çok sık idrara çıkmaktı. ne yapacağımı bilmiyorum. Tıp fakültesine güvenmiyorum. asistanlar öğrenciler her yerini kurcalar mahveder seni diyorlar. bi fikri olan var mı danışmak istedim arkadaşlar.
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
soğan suyu içen arkadaşlar var ve kisti eriyenler olmuş bu sayede
bi araştırın belki sizde de faydalı olur
malesef bende hiç bi bitkinin faydası olmadı
2 hafta sonra ameliyat olucam
siz kistiniz küçükken farketmişsiniz erimesi daha kolay olur
üzmeyin kendinizi lütfen
canımm üzülldümm demekki kitleleşmişş artıkk senınki bitki çareolmamış rrabbimm şifaa versinnnnnn inşllhhh
imkanın varsa kendi şehrinde yetenekli ve bu konuda tecrübeli bir özel doktora git. Üniversite hastanesi de iyi bir seçenek olabilir ama şu asistanlar hakkında söylediklerine katılıyorum.2 haftadır kistimle uğraşıyorum. 11x10 cm sağ yumurtalığımda. kan testi emar falan yapıldı. bi de 4cmlik miyom da çıktı. 2 doktora gittim. ameliyat dediler. ama devlet hastanesinde olmaz mutlaka tıpa gitmelisin dediler. çünkü kötü huylu olma ihtimali de varmış. üstelik hiç bir şikayetin olmuyormuş kötü huylu olsa da. benim tek şikayetim sık ama çok sık idrara çıkmaktı. ne yapacağımı bilmiyorum. Tıp fakültesine güvenmiyorum. asistanlar öğrenciler her yerini kurcalar mahveder seni diyorlar. bi fikri olan var mı danışmak istedim arkadaşlar.
çok yetenekli bir doktora gitmelisin. aman ha, sakın bu konuda ekonomik düşünme. iyice araştır, sıvının çekilmesi gerektiğini ben de duymuştum.bende de kist var üstelik hamileyim ve sürekli büyüyor.doktor sıvıyı çekebiliriz dedi ama ben bebek olduğu için korkuyorum
bende de kist var üstelik hamileyim ve sürekli büyüyor.doktor sıvıyı çekebiliriz dedi ama ben bebek olduğu için korkuyorum
çok şükür kistim 3.5 cm e indi:119:
doktorum iğne ile kasıktan girip kistin içindeki sıvıyı çekti
çok şaşırdım ama tam 13 şırınga sıvı çıktı
üstelik tam kistim yok olmadı
sıvının bir kısmı patolojiye yollanacak inşAllah sonuçlar iyi gelir
Allah'a şükürler olsun
Rabbim şifa versin herkese
teşekkür ederim canım
patoloji sonuçları da iyi çıktı yani kötü huylu bişey yok ama birsürü bişey yazıyor henüz doktora göstermedim umarım önemsizdir o yazanlar da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?