cnm geçmiş olsun benimkide hala duruyo alakoskopi olucam bu gidişle:18:
merhaba ben 3 4 ay önce over kist ameliyatı oldum laparaskopik kistektomi denilen bu ameliyatta bir göbekte ikide karnın yan tarafında küçük (1cm kadar) delikle oluyor çok basit bir ameliyat bende çok doğum kontrol hapı kullandım hatta doktor gebeliğin bu kisti yok edeceğini söyledi o yüzden çocuk doğurdum hamileyken 3 cm ye kadar düştü ama doğumdan sonra yine büyüdü 7 cm'di yani 5cm'den sonrası tedavi olmuyo boşuna uğraşma şimdi ameliyat oldum keşke daha önce olsaydım diyorum
Merhaba kızlar hamileliğimin başlangıcında iyi huylu yaklaşık 6cm boyunda kist tespit edildi daha önce yoktu.günler geçtikçe dahada büyüyordu.en son 9cm oldu patlayabilir dediler.hamilelik riske girdi bi doktor kistin suyunu iğne ile çekelim dedi kendi dontorum iğne ile çekerken iğneyi çıkardığımız sırada kanama olabilir bu daha büyük risk dedi kendi haline bırakalım bide çok hareket etme dedi 5.ayımda kist tamamen küçüldü en son 3cm di elhamdulillah.halen hamileliğim devam ediyor 36 haftalık oldum.kistim varken kırmızı pancar ve havuç suyu içtim hergün 1bardak bilmem bunun etkisi oldumu ama umarım işinize yarar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?