yumurtalık kisti

cnm geçmiş olsun benimkide hala duruyo alakoskopi olucam bu gidişle:18:

sağol canım Allah razı olsun
senin kistinin türü belli mi
doktorun hiç iğneyle içerisindeki sıvıyı çekmekten bahsetti mi?
bi danış istersen doktoruna

merhaba ben 3 4 ay önce over kist ameliyatı oldum laparaskopik kistektomi denilen bu ameliyatta bir göbekte ikide karnın yan tarafında küçük (1cm kadar) delikle oluyor çok basit bir ameliyat bende çok doğum kontrol hapı kullandım hatta doktor gebeliğin bu kisti yok edeceğini söyledi o yüzden çocuk doğurdum hamileyken 3 cm ye kadar düştü ama doğumdan sonra yine büyüdü 7 cm'di yani 5cm'den sonrası tedavi olmuyo boşuna uğraşma şimdi ameliyat oldum keşke daha önce olsaydım diyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun ama şimdi benim kistim 3.5 cm civarında zaten

o zaman düzenli kontrole gitmelisin 5 cm'den küçük kalırsa bir sorun olmaz sanırım:79:

Merhaba , gecmis olsun yazilarini okudum , oncelikle gecmis olsun. Danismak istedim benimde 7cm yumurtalik kistim var doktor igneyle cekmeye karar verdi cnm senin ki gibi yani. Nasil oldu biraz bilgi verir misin, doktorlar cok rahat ama ben endiseliyim, bekarim bende . Simdi ye kadar karindan ultrason cekiliyordu, simdi ne olacak bilemiyorum.
Igne ile nasil oluyor aci hissettin mi , bi de camasir cikartiyomuyuz zor durumdayim fikirlerin cok kiymetli cevabini bekliyorum. Tesekkurler. Kendine iyi bak.

rahat ol canım korkulacak bişey yok ama insan ister istemez kasılıyor
iç çamaşırın duruyor ama ultrasondaki gibi biraz aşağıya indiriyorsun sadece
ilk uyuşturması için iğne yapıyor o işte normal iğneyi hissediyorsun sonra uyuşuyor bşey hissetmiyorsun

cnm bir de iz kaliyor mu? igne ile nereden giriliyo hem sagdan hem soldan mi nasil oluyor? yoksa gobek deliginin altindan mi oluyor tam? sende iz kaldi mi
biraz daha aciklarsan cok sevinirim ozelden de atabilirsin cnm musait oldugunda cok tesekkurler..

Merhaba kızlar hamileliğimin başlangıcında iyi huylu yaklaşık 6cm boyunda kist tespit edildi daha önce yoktu.günler geçtikçe dahada büyüyordu.en son 9cm oldu patlayabilir dediler.hamilelik riske girdi bi doktor kistin suyunu iğne ile çekelim dedi kendi dontorum iğne ile çekerken iğneyi çıkardığımız sırada kanama olabilir bu daha büyük risk dedi kendi haline bırakalım bide çok hareket etme dedi 5.ayımda kist tamamen küçüldü en son 3cm di elhamdulillah.halen hamileliğim devam ediyor 36 haftalık oldum.kistim varken kırmızı pancar ve havuç suyu içtim hergün 1bardak bilmem bunun etkisi oldumu ama umarım işinize yarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım allah bebısını sana bagıslasın oncelıkle saglıkla kuıcagına alırsn ınş....
Bnımde sagda 3,5 basıt kıst solda 3,6 hamrjık kıst ım var doktr dogm kntrl hapı verdı gecmezse amlyt dedı. Bende bebek dusunuyrm 5 aydr denıyrm ama olmadı senın gecmıste kıstın varmıydı canım yoksa hamılelıktemı olustu. Gebe kalmadan once hıc doktra gıttın mı kıst falan bırsey dedımı doktrm bana gebelge engel degl dedı ama genede korkyrm ben

Polikistik over vardı ama az.hamileliğim öncesi doktora gittim ama dediğim gibi polikist vardı büyük bir kist yoktu.hamileliğim evresinde oluşmuş.bu kistler hamileliğe engel değil hatta kisti olanlara kistleri küçülsün diye hamileliği öneriyorlar yinede doktorunla konuş bence hapıda kes.o haplardan bende önceden kullanmıştım.hiç bi işe yaramadı hala polikistim var.kistler için soğan kürünü öneriyorlar ama hamile olmayanlar için. netten araştırıp ölçüsünü ve süresini görebilirsin.arkaşımdada kist vardı durup dururken patladı bi süre sonra hamile kaldı yani kistin varken bile hamile kalınabiliyor.ama kistten kurtulmaya çalış yinede.genelde enjeksiyonla çekiyorlar fakat sonrasında yine büyüyormuş.önerim ilacı kes soğan kürünü uygula zaten 3hafta uyguluyosum ve o sırada korunma inş hayırlı evlatların olur

Bu arada ameliyat olmasan iyi olur.en son çare o .havuç ve kırmızı pancar suyunuda ihmal etme

Merhabalar benimde göğsümde kist var bu bitkileri kullansam gerçekten gecermi

Merhaba benmde yumurtalìk kistim var . 6 aydir duzenli Qularista denilen ilaci kullandim hic bir còzùm olmadi . Doktorum bana evlenene kadar kullanmam gerektigini sòyledi . abla bu dedigin yòntem sende ne kadar sùre icerisinde etkisini gòsterdi . Bende uygulamyi dùsunùyorum

Merhaba zerdeçal nasıl içiliyor bendede kist var çoçugum olmuyo ne iyi nasıl kistler yok olur yardımcı olsanz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…