Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Starsuzie duş imoje topigo birakmak yok hani birbirimize destek olacaktık girmezsek nasıl oluruz?
Starsuzie dualarım seninle 3 folikul süper!!!!!
İmoje diye listesinde neler varmış?
Duş Dr isminin bas harfleri h. F . E id diymi bende izmirden ist gelmiştim ona muayne oldu
ultrasonda bana yüklü ilaç yiklemesiyle ben senden 30-40 yumurta alırım dedi ben sok olmuştum rezev azlığı var amac kaliteli 1 yumurta iken.... Başka arkadasım izmirde tedavi oluyor 18 yumurtadan Pgt. De. 1 kaliteli cikti yani amac kkaluteli yumurta ve ilacın dozu benceonemli...
Durmak yok yola devam ben ace selenyum dhea hayit kullanmaya başladım

evet canım h f e evet bana da dedi sok oldum ben hadi en fazla olsun olsun 8 felan düsünürken 40 lar bahsetti cıldırdım resmen yükledi ilacı bana cıktı 3 tane sonradan bir geldi sonra bana sen ne yaptın topu topu 3 tane mi yumurtladın dedi .aglıyodum halime bak yazarken bile gülüyorum simdi

kıazlar sitde sorun mu var ben topiği bulamaıyorum benim sayfalarım donmuş. google dan buldum. enteresan.

kıazlar sitde sorun mu var ben topiği bulamaıyorum benim sayfalarım donmuş. google dan buldum. enteresan.

Selam kızlar 3 hafta sonra aranızda oldum.Valla şimdi bağlantı açıldı ilk olarak buraya yazdım.Geriye dönük okuyamadım.Mutlu haberler yada tedaviye başlayanlar var mı?Hepimize kolay gelsin.Selamlar.

Bak bana o konuda dürüst davranmış hiç 30-40 demedi az dedi:))), yüklü ilaç kullandım 6 taneden 4 toplandı 2 tane transfer edildi ,...zedeler olduk.

Suzicim senin adına çok sevindim canım benim.inşşş tedavin hayırlısıyla sonuçlanır.ve bebişin gelir.

Dualarım seninle suzişşşşş
bu arada bişey sormak istiyorum.bendede hep 1 folikül oluyor ya da hiç olmuyor canım.
Hangi doktora gidiyorsun.hangi protokol uygulayacak doktorun

ve tabiiki neler yaptın kullandın yazabilir misin benim için canım çok merak ediyorum.kaç süredir ne kullandın kür olarak canım.
Benimde folikül sayım hiç artmıyor inşşş artar ya rabbim

dualarımızı kabul et inşşşş

Hayırlı olsun arkadaşım.güzel güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim çok teşekkür ederim.bu tedavi benim yılbaşı hediyem:)))
31-12-2010 günü kontrole gittiğimde 3 folikül görünce başladık bakalım.uzun bir yolculuk bu neler olacak bilemiyorum.sakin olmaya çalışıyorum

Son düzenleme:

suziskom ben sana tam kusecektim yazini gordum :))) U donusu yaptim :))
varya bence bu sefer toplama da olacak transferde... yediklerinin ictiklerinin meyvasini alacagin tedavi bu tedavi olacak bence....
bu arada sen baya bisiler iciyormussun tatlim :) bir raf dolusu diyelim :)
persembe gunu detoksa baslatiyorlar beni.. onumuzdeki ay hormonlarima tahlil yaptiracagim ne durumdayim neler oluyor diye ultrasona da girecegim.. ama nerede :) eski merkeze gidersem tedaviye baslayacagimi zannedecekler.. e yeni bir merkeze gidersemde tedaviye basliyacagimi zanedecekler.. ne yapacaigm ya :)) keske ev de aletler olsada kendi yumurtalarimizi kendimiz takip etsek ne iyi olurdu :)))

edajan nerede?

haa bide süt içerken hep ruşeym ekledim...yeşil çay herakşam içtim((zaten hep içerdim:))
beslenmeme dikkat etttim..arada sapıttım kilo falanda aldıım ama bol kuruyemiş..özellikle ceviz...badem...fındık naturel olanlarını tercih ettim...inşallah işe yarar.:::
haa bide bi ara beyazla beraber safran yagı içmiştik ama devam etmedim...

suziii bayan suziii bayannn ozaman bizlerin yedikleri ictikleri yaninda baya cokmus senin kiler tatliskommmm :) CoQ-10 dan kullanmaya basladim gunde bir tane. acu. cu verdi sisesi 30 dolar icinde 30 tanecik var sadece dusunsene bir hap 1 dolar... sizde kac lira?

:))) cOQ10 100mg olacak mutlaka..ben tam olarak 1 ay içtim hap bitti 3 folikülle karşılaştık.iste istemez coq 10 nin etkisi dedim..tabi bilinmez...antiaging özelliği var burdada epey pahalı 30 tanesi 68 liraydı tanesi 2 liraya geliyo ehh işte..yakın sayılır.

edajan nerde beyaaa...

bi yakalayım kıstırjammm

ivf.ca da ki bayanlar daha yüksek doz q10 kullanmış

yaşlanma etkilerini azaltıyor zaten:)))normalde bi çok insan yılda bi kaç kez kür yapıyomuşş...

ben etkisine inandım...inşallah bebişlerde gelir.ezan okunuyorr..aminnnn

suziskom bu yazdigim sitede bir cok bilgiye ulasabiliyorsun.. embryo bolumu bile var..
o hapin yumurtalari genc tutugunu acu. cu soyledi. en az iki ay kullanmak lazim mis yada 6 hafta.. keske daha onceden bilseydim baslardim. gerci bende ise yarar mi bilmiyorum bile... hersey kismet bitanem...
vallahi biz bu topigi ayakta tutmaya calisiyoruz ama giden gidene...

imojummm ben co 10 tane 30 gün kullandım hatta bunu daha öncede paylaşmıştım geçmişte mutlaka yazmıştım.
o site müthiş okuyorum sürekli...keşke burdada bizim bildigilerimiz olsa ne iyi olurdu..

evet yumurtaları dahil olmak üzre heryerimizi genç yapıyor:):))

hakkatennn ya giden gideneee...ee oolmadı bizde bırakıp gideriz.özelden devam ederiz ama burda yazılanlar daha sonraki yıllarda bu konuda uğraşanlar için yol gösterici olabilir.
bilemiyore artıkkkk

kızlar selam.bu yumurta rezerv azlıgı nasıl anlasılıyor.sız nasıl anladınız.fsh degerıyle anlasılıyormu.benım fsh 6.5 ve lh 6.4 .ama dr. normal dedı.adet olunmuyormu .bıraz bılgı verebılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…