Starsuzie duş imoje topigo birakmak yok hani birbirimize destek olacaktık girmezsek nasıl oluruz?
Starsuzie dualarım seninle 3 folikul süper!!!!!
İmoje diye listesinde neler varmış?
Duş Dr isminin bas harfleri h. F . E id diymi bende izmirden ist gelmiştim ona muayne oldu
ultrasonda bana yüklü ilaç yiklemesiyle ben senden 30-40 yumurta alırım dedi ben sok olmuştum rezev azlığı var amac kaliteli 1 yumurta iken.... Başka arkadasım izmirde tedavi oluyor 18 yumurtadan Pgt. De. 1 kaliteli cikti yani amac kkaluteli yumurta ve ilacın dozu benceonemli...
Durmak yok yola devam ben ace selenyum dhea hayit kullanmaya başladım
kıazlar sitde sorun mu var ben topiği bulamaıyorum benim sayfalarım donmuş. google dan buldum. enteresan.
evet canım h f e evet bana da dedi sok oldum ben hadi en fazla olsun olsun 8 felan düsünürken 40 lar bahsetticıldırdım resmen yükledi ilacı bana cıktı 3 tane sonradan bir geldi sonra bana sen ne yaptın topu topu 3 tane mi yumurtladın dedi .aglıyodum halime bak yazarken bile gülüyorum simdi
Hayırlı olsun arkadaşım.güzel güzel haberlerini bekliyoruz.
suzisimmm hayirli olsun tatlimm... cok sevindim tedaviye girmeni.. ve en guzelide yumosunun takip edilmesini ve uc olunca ne guzel yakalayabildiginizi cok sevindim... kim bilir belkide son tedavin olacak tatlim... ama sende bu topigi birakirsan artik bende gelmicem vallahi.. herkes pitir pitir birakiyor vallahi....
imojumm doktorumuz konusunda yanılmamışımmm..sabırla aylardır takip ediyordu bıkmadan usanmadan ..son aylarda haftada hergün kontroldeydim.
inşallah son tedavi olur imojum.sıra ile kavuşalım yavrularımıza.bitsin artık bu ayrılık...
akupunturun faydasını inkar edemeyiz tabiii....kesinlikle çok güzeel bi şekilde devam ediyosun 7 ekimde başlamıştımm.işte sonuç)))
insallah bitanem... Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...
baksana duscugum herkes gidiyor biz de mi biraksak bu topigi ne yapsak :))
MİNNOŞUM gitmiyorum bennn :))burdayım buaralar çok yogun günler geçiriyorum .
vakit buldugumdada uzanıp dinleniyorum.her fırsatta yazacagım..
dualarınızı eksik etmeyin...beni sizden başka kim anlar kİ???
kimsenin haberri yok tedaviden.ne olup bitecegini kestiremediğim için paylaşmak istemedim...eşim ben ve bi arkim ve sizler biliyorsunuz...
inşalllah inşşallahhh....evet uzaklasmak istiyo herkes sonra hamileyim diye cıkmasınlar birer birer
Starsuzie duş imoje topigo birakmak yok hani birbirimize destek olacaktık girmezsek nasıl oluruz?
Starsuzie dualarım seninle 3 folikul süper!!!!!
İmoje diye listesinde neler varmış?
Duş Dr isminin bas harfleri h. F . E id diymi bende izmirden ist gelmiştim ona muayne oldu
ultrasonda bana yüklü ilaç yiklemesiyle ben senden 30-40 yumurta alırım dedi ben sok olmuştum rezev azlığı var amac kaliteli 1 yumurta iken.... Başka arkadasım izmirde tedavi oluyor 18 yumurtadan Pgt. De. 1 kaliteli cikti yani amac kkaluteli yumurta ve ilacın dozu benceonemli...
Durmak yok yola devam ben ace selenyum dhea hayit kullanmaya başladım
ses kaçak seni....buralardayım..cnm 3 evet bizim için oleyy bea başkaları için kabus bi rakam..bunada şükürler olsun tabiiiii....kaliteli olsun bizim olsun.))
Selam kızlar 3 hafta sonra aranızda oldum.Valla şimdi bağlantı açıldı ilk olarak buraya yazdım.Geriye dönük okuyamadım.Mutlu haberler yada tedaviye başlayanlar var mı?Hepimize kolay gelsin.Selamlar.
kademiii nerelerdesin????nasılsın????
ayy merak etmiştim seni???
Suzicim senin adına çok sevindim canım benim.inşşş tedavin hayırlısıyla sonuçlanır.ve bebişin gelir.
Dualarım seninle suzişşşşş
bu arada bişey sormak istiyorum.bendede hep 1 folikül oluyor ya da hiç olmuyor canım.
Hangi doktora gidiyorsun.hangi protokol uygulayacak doktorun
ve tabiiki neler yaptın kullandın yazabilir misin benim için canım çok merak ediyorum.kaç süredir ne kullandın kür olarak canım.
Benimde folikül sayım hiç artmıyor inşşş artar ya rabbim
dualarımızı kabul et inşşşş
semoşum çok tatlısın çok teşekkür ederim.rabbim sıra ile hepimizi güldürsün inşallah.
doktorum ivide emre bey.kulladıklarımı hep paylaşıyordum geçmişte bulabilirsin.tekrar yazayım yada...
sabah 10 tane buğday çimi...hayıt suyu ekstractı, bal çörek otu tarçın keçiboynuzu pekmezi,zencefi,zerdeçal,ısırgan tohumu,keten tohumu,çaksır kökü,üzüm çekirdeği,polen,(bu karışımı ben kafama göre yaptım bu güne kadar okuduklarımdan)
gnc arginmax(ama herhangi bi multivitamin)kadınlara özel
COQ10 100mg
L-arginine
omega 3 6 9 epa ve dha içermesi lasımm
dhea 75 mg yani günde 3 tane.
arı sütü (yurtdışından aldığım sıvı şeklinde bişi)trde satılıyoama saf olanlarııı
donq quai
.....en önemlisi sigarayı bırakmam olabilir...
zaten henüz olumlu bi sonuç yok ortada .bi sürü aşama var önümüzde.bakalım hepsini geçebilecekmiyiz?
dualarınızı esirgemeyin ne olur.hepinizi çok seviyorum
canım benim çok teşekkür ederim.bu tedavi benim yılbaşı hediyem:)))
31-12-2010 günü kontrole gittiğimde 3 folikül görünce başladık bakalım.uzun bir yolculuk bu neler olacak bilemiyorum.sakin olmaya çalışıyorum
suzisimmm hayirli olsun tatlimm... cok sevindim tedaviye girmeni.. ve en guzelide yumosunun takip edilmesini ve uc olunca ne guzel yakalayabildiginizi cok sevindim... kim bilir belkide son tedavin olacak tatlim... ama sende bu topigi birakirsan artik bende gelmicem vallahi.. herkes pitir pitir birakiyor vallahi....
imojumm doktorumuz konusunda yanılmamışımmm..sabırla aylardır takip ediyordu bıkmadan usanmadan ..son aylarda haftada hergün kontroldeydim.
inşallah son tedavi olur imojum.sıra ile kavuşalım yavrularımıza.bitsin artık bu ayrılık...
akupunturun faydasını inkar edemeyiz tabiii....kesinlikle çok güzeel bi şekilde devam ediyosun 7 ekimde başlamıştımm.işte sonuç)))
MİNNOŞUM gitmiyorum bennn :))burdayım buaralar çok yogun günler geçiriyorum .
vakit buldugumdada uzanıp dinleniyorum.her fırsatta yazacagım..
dualarınızı eksik etmeyin...beni sizden başka kim anlar kİ???
kimsenin haberri yok tedaviden.ne olup bitecegini kestiremediğim için paylaşmak istemedim...eşim ben ve bi arkim ve sizler biliyorsunuz...
inşalllah inşşallahhh....
ses kaçak seni....buralardayım..cnm 3 evet bizim için oleyy bea başkaları için kabus bi rakam..bunada şükürler olsun tabiiiii....kaliteli olsun bizim olsun.))
kademiii nerelerdesin????nasılsın????
ayy merak etmiştim seni???
semoşum çok tatlısın çok teşekkür ederim.rabbim sıra ile hepimizi güldürsün inşallah.
doktorum ivide emre bey.kulladıklarımı hep paylaşıyordum geçmişte bulabilirsin.tekrar yazayım yada...
sabah 10 tane buğday çimi...hayıt suyu ekstractı, bal çörek otu tarçın keçiboynuzu pekmezi,zencefi,zerdeçal,ısırgan tohumu,keten tohumu,çaksır kökü,üzüm çekirdeği,polen,(bu karışımı ben kafama göre yaptım bu güne kadar okuduklarımdan)
gnc arginmax(ama herhangi bi multivitamin)kadınlara özel
COQ10 100mg
L-arginine
omega 3 6 9 epa ve dha içermesi lasımm
dhea 75 mg yani günde 3 tane.
arı sütü (yurtdışından aldığım sıvı şeklinde bişi)trde satılıyoama saf olanlarııı
donq quai
.....en önemlisi sigarayı bırakmam olabilir...
zaten henüz olumlu bi sonuç yok ortada .bi sürü aşama var önümüzde.bakalım hepsini geçebilecekmiyiz?
dualarınızı esirgemeyin ne olur.hepinizi çok seviyorum
canım ya bunları ne ara içiyosun.şaşırdım.ben birini içsem diğerini unutuyorum.sıralarını karıştırıyorum zaten hep.allah emeklerimizi boşa çıkarmsın.ne diyelim.
haa bide süt içerken hep ruşeym ekledim...yeşil çay herakşam içtim((zaten hep içerdim:))
beslenmeme dikkat etttim..arada sapıttım kilo falanda aldıım ama bol kuruyemiş..özellikle ceviz...badem...fındık naturel olanlarını tercih ettim...inşallah işe yarar.:::
haa bide bi ara beyazla beraber safran yagı içmiştik ama devam etmedim...
canım benim çok teşekkür ederim.bu tedavi benim yılbaşı hediyem:)))
31-12-2010 günü kontrole gittiğimde 3 folikül görünce başladık bakalım.uzun bir yolculuk bu neler olacak bilemiyorum.sakin olmaya çalışıyorum
canım ya bunları ne ara içiyosun.şaşırdım.ben birini içsem diğerini unutuyorum.sıralarını karıştırıyorum zaten hep.allah emeklerimizi boşa çıkarmsın.ne diyelim.
semrajanımm sabahtan gece yatana kadar her birinin belli saati vardı.hala tam kesmiş degilim.bianda bırakmak iyii olmaz diye devam ediyorum vitamin türü olanlara...
coq 10 100mg etkisine inanıyorum...acubalance diye bi sitede ookumuştum poor responders için mutlaka alınması lazım.yani bizi durumumuz...
amin cnm amin bu kadar emek boşa çıkmaz inşallah..
suziskom ben sana tam kusecektim yazini gordum :))) U donusu yaptim :))
varya bence bu sefer toplama da olacak transferde... yediklerinin ictiklerinin meyvasini alacagin tedavi bu tedavi olacak bence....
bu arada sen baya bisiler iciyormussun tatlim :) bir raf dolusu diyelim :)
persembe gunu detoksa baslatiyorlar beni.. onumuzdeki ay hormonlarima tahlil yaptiracagim ne durumdayim neler oluyor diye ultrasona da girecegim.. ama nerede :) eski merkeze gidersem tedaviye baslayacagimi zannedecekler.. e yeni bir merkeze gidersemde tedaviye basliyacagimi zanedecekler.. ne yapacaigm ya :)) keske ev de aletler olsada kendi yumurtalarimizi kendimiz takip etsek ne iyi olurdu :)))
edajan nerede?
sen bana kıyamazsın:))yerimmm senin U dönüşünü....özledim be yaaa tenhalarada geşlmiyosun ki kıstıralım:)))
evet imojum ya nerdeyse bi raf dolusu :)))acupuntureda iyileşme tam oluyo biliosun...bizi durdurabilene aşkolsun sonra
:))) cOQ10 100mg olacak mutlaka..ben tam olarak 1 ay içtim hap bitti 3 folikülle karşılaştık.iste istemez coq 10 nin etkisi dedim..tabi bilinmez...antiaging özelliği var burdada epey pahalı 30 tanesi 68 liraydı tanesi 2 liraya geliyo ehh işte..yakın sayılır.suziii bayan suziii bayannn ozaman bizlerin yedikleri ictikleri yaninda baya cokmus senin kiler tatliskommmm :) CoQ-10 dan kullanmaya basladim gunde bir tane. acu. cu verdi sisesi 30 dolar icinde 30 tanecik var sadece dusunsene bir hap 1 dolar... sizde kac lira?
suziskom bu yazdigim sitede bir cok bilgiye ulasabiliyorsun.. embryo bolumu bile var..
o hapin yumurtalari genc tutugunu acu. cu soyledi. en az iki ay kullanmak lazim mis yada 6 hafta.. keske daha onceden bilseydim baslardim. gerci bende ise yarar mi bilmiyorum bile... hersey kismet bitanem...
vallahi biz bu topigi ayakta tutmaya calisiyoruz ama giden gidene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?